Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Venetia

Cercetarea atentă a esențelor, a devenit valoarea adăugată în timp. O alegere care combină proprietățile lemnului, cu aspectul decorativ al mobilierului nostru, care se adaptează la gusturile dumneavoastră, adaugând valoare și stil locuinței. Toate, în numele eleganței și rafinamentului înnăscute.
Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.
La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Venetia
O piesă de mobilier pe cât de frumoasă, pe atât de necesară în economia organizării spațiului. Bufetul este lucrat în lemn masiv, toate detaliile ornamentale sunt lucrate manual, geometria este armonizată cu stilul Rococo, totul pentru un plus de lux și calitate...
5.066 RON
Marca: Venetia
Proiectat și lucrat pentru a servi două scopuri diferite, adică nevoia de spațiu de depozitare și nevoia de frumos și lux, acest bufet din lemn masiv reușește să uimească prin calitatea finisajelor și a detaliilor ornamentale lucrate manual. Spațiile sunt delimitate de elemente decorative migălos l..
8.744 RON
Marca: Venetia
Un bufet din lemn masiv, îmbogățit cu elemente ornamentale lucrate manual, perfect pentru așezarea Tv Plasmei. Cu linii drepte finisate perfect, în lemn masiv și elemente de îmbinare elegante, de cea mai bună calitate, bufetul Tv Veneția întregește aspectul luxos al camerei dumneavoastră...
6.332 RON
Marca: Venetia
O piesă de mobilier pe cât de frumoasă, pe atât de necesară în economia organizării spațiului. Bufetul este lucrat în lemn masiv, toate detaliile ornamentale sunt lucrate manual, geometria este armonizată cu stilul Rococo, totul pentru un plus de lux și calitate Vitrina continuă perfect liniile bu..
10.828 RON
Marca: Venetia
Un bufet din lemn masiv absolut grandios. Simetria dată de liniile lucrate manual care delimitează compartimentele este desăvârșită, ornamentele sunt rodul zecilor de ore petrecute sculptând și șlefuind ale meșterilor noștri, iar trăinicia în timp este asigurată de cele mai bune materiale folosite î..
20.363 RON
Marca: Venetia
Lucrată în lemn masiv, casetira cu 7 sertare Veneția propune un stil eminamente elegant. Lucrate cu grijă, sculpturile și detaliile ornamentale poartă amprenta geniului creator al meșterilor noștri transilvăneni, fiind realizate manual...
6.269 RON
Marca: Venetia
Cu linii desăvârșite, imprimând forță și eleganță lemnului masiv din care este realizată, comoda Veneția propune un design cu influențe Rococo. Calitatea deosebită a lemnului masiv este excelent pusă în valoare de finisajele excepționale, cât și de inserțiile ornamentale atât de frumos lucrate de m..
5.432 RON
Marca: Venetia
O minunată comodă Tv relizată din lemn masiv, elegantă și impunătoare. Grație elementelor decorative lucrate manual ce amintesc de coloanele vechiului Colosseum roman, această bijuterie din lemn masiv creează o punte peste timp, aducând în camera dumneavoastră farmecul magic al minunilor arhitecton..
4.973 RON
Marca: Venetia
Corp de mobilier din lemn masiv, potrivit pentru așezarea genților de laptop și nu numai. Deosebit de util, este totodată și foarte elegant, lucrat cu grijă la detalii, cu elemente ornamentale sculptate manual...
2.827 RON
Marca: Venetia
Cristalier din lemn masiv, cu 1 ușă dreaptă, îmbogățit cu elemente ornamentale în stil Rococo, lucrate manual. Toate suprafețele din lemn masiv au fost lăcuite și tratate cu cele mai bune soluții, conferind mobilierului o frumusețe aparte, dar și o foarte bună rezistență în timp...
8.415 RON
Marca: Venetia
Cristalier din lemn masiv, cu 1 ușă dreaptă, îmbogățit cu elemente ornamentale în stil Rococo, lucrate manual. Toate suprafețele din lemn masiv au fost lăcuite și tratate cu cele mai bune soluții, conferind mobilierului o frumusețe aparte, dar și o foarte bună rezistență în timp...
8.415 RON
Marca: Venetia
Cristalier cu două uși, din lemn masiv, perfect pentru a îmbogăți experiența vizuală și confortul căminului dumneavoastră. Robustețea lemnului masiv, cât și calitatea de excepție a finisajelor, realizată cu cele mai bune lacuri și soluții oferă garanția unei piese de mobilier ce va rezista extrem d..
11.726 RON
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)

WhatsApp