Meniu
Cosul Tau

-15% Discount la toate obiectele de mobilier si posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Venetia Lux

Sunt momente în viața noastră, când nu avem nevoie de cuvinte pentru a transmiteo emoție de maximă intensitate. Aceste modele transformă clasicul în seducție creativă, în farmec innovător, în caractere versatile și culori armonioase.
Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.
La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Venetia Lux
O luxoasă bibliotecă din lemn masiv, cu 4 uși înfrumusețate cu ornamente elegante, sculptate manual de meșterii noștri transilvăneni. Biblioteca este impozantă și delicată în același timp, pe de o parte mulțumită lemnului masiv și dimensiunilor, pe de altă parte grație liniilor migălos sculptate de..
23.726 RON 27.913 RON
Marca: Venetia Lux
Jocul vizual creat de bogăția detaliilor, toate lucrate manual, este amplificat de măiestria cu care sticla se îmbină cu lemnul masiv. O adevărată bijuterie, acest bufet cu vitrină este realizat din lemn masiv, toate elementele ornamentale fiind atent lucrate manual pentru obținerea unei piese de m..
23.213 RON 27.310 RON
Marca: Venetia Lux
Bufet bar din lemn masiv, lucrat în stil Rococo, cu elemente ornamentale realizate manual, potrivit pentru iubitorii de mobilă cu personalitate. Vitrina de dimensiuni generoase este încununată de o minunată salbă de ornamente lucrate manual, finisate perfect în cel mai mic detaliu...
9.946 RON 11.701 RON
Marca: Venetia Lux
O piesă de mobilier ce emană o frumusețe aparte, realizată din lemn masiv într-o notă regală. Punctul maxim de atracție, vitrina, are geamul împărțit în două de un furnir lucrat atât de maiestuos, încât întreaga piesă de mobilier capătă o notă de unicitate greu de egalat Cu siguranță încăperea va ..
11.025 RON 12.971 RON
Marca: Venetia Lux
Compartimentat vizual prin trei coloane lucrate manual, acest bufet din lemn masiv poate fi privit și ca o piesă de colecție, unicitatea lui fiind repede remarcată de orice ochi avizat. Luxos și totodată practic, bufetul din lemn masiv Veneția Lux va ocupa un loc de cinste în sufrageria dumneavoast..
10.690 RON 12.576 RON
Marca: Venetia Lux
Bufet bar din lemn masiv, lucrat în stil Rococo, cu elemente ornamentale realizate manual, potrivit pentru iubitorii de mobilă cu personalitate. Finețea cu care sunt rotunjite liniile, furnirurile estetice excelent finisate, luxul revelat de lemnul masiv, toate acestea recomandă bufetul bar Veneția..
4.286 RON 5.042 RON
Marca: Venetia Lux
Bufet de colț din lemn masiv, decorat de elemente lucrate manual, cu atenție și migală, pentru un aspect excepțional. Odată amplasat în camera de destinație, va aduce un plus de lux și eleganță, asigurând totodată și funcția practică de spațiu de depozitare...
5.341 RON 6.284 RON
Marca: Venetia Lux
Un bufet din lemn masiv, elegant prin măiestria cu care sunt lucrate ornamentele, impunător prin dimensiune și prin forța inspirată de lemnul masiv. Fiecare linie este atent finisată, fiecare centimetru lăcuit cu migală si responsabilitate, pentru un efect vizual excepțional...
7.658 RON 9.009 RON
Marca: Venetia Lux
Deși din lemn masiv, acest bufet este atât de delicat, încât îl putem numi o perlă a articolelor de mobilă. Inspirând intimitate și loisir, bufetul din lemn masiv Veneția Lux se bucură de liniile elegante și ornamentele realizate manual, cât și de calitatea superioară a finisajelor, fiind pe drept ..
7.146 RON 8.408 RON
Marca: Venetia Lux
Canapeaua cu 3 locuri este realizată din lemn masiv și se bucură de un design ce-i conferă o personalitate puternică, aparte. Forma de scoică impactează de la prima privire, canapeaua fiind de o desăvârșită eleganță. Sculpturile cu care este îmbogățit lemnul masiv sunt integral lucrat manual, pent..
20.658 RON 24.304 RON
Marca: Venetia Lux
Carcasă ceas realizată din lemn masiv ce ne deschide lumea de poveste a luxului și rafinamentului princiar. Detaliile ornamentale cele mai alese sunt toate lucrate manual, cu rigurozitate și atenție la cele mai mici și fine finisaje, precum lucrările în furnirul de fag ce conferă întregului un cara..
12.592 RON 14.814 RON
Marca: Venetia Lux
Făcând parte dintr-o colecție de lux, casetiera cu 6 sertare Veneția se ridică pe deplind la înălțimea așteptărilor. Grație eleganței sculpturale a sertarelor, casetiera se remarcă imediat, iar privitorul se îndrăgostește de ea ca de o operă de artă...
6.566 RON 7.725 RON
Afişare 1 - 12 din 49 (5 pagini)

WhatsApp