Scaun lemn masiv, maro/alb, bar, Cleopatra

Scaune din Lemn Masiv, Scaun lemn masiv, maro/alb, bar, Cleopatra

Scaun lemn masiv, maro/alb, bar, Cleopatra pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Scaun lemn masiv, maro/alb, bar, Cleopatra
Un scaun din lemn masiv ce propune o linie simplă care încurajează relaxarea binemeritată la finalul... Mai mult
de la
935 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Cleopatra
  • ID Produs: 434
  • Greutate: 8kg
  • Dimensiuni: 360mm x 360mm x 850mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

Un scaun din lemn masiv ce propune o linie simplă care încurajează relaxarea binemeritată la finalul unei zile dificile.
Culoarea caldă a tapiseriei, geometria perfectă, calitatea finisajelor, cât și sentimentul de siguranță, inspirat de lemnul masiv, toate asigură confortul unei seri liniștite, petrecută la masa bar din gama Cleopatra.

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
Colectia
Cleopatra
Dimensiuni
360 x 360 x H 850mm
Greutate
8kg
Volum
0.14

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Scaun lemn masiv, maro/alb, bar, Cleopatra - Cumpara online de pe Mobila Simex

Scaunul de bar Royal este făcut din lemn masiv și lucrat atent în cele mai mici detalii de unii dintre cei mai pricepuți maeștri ai lemnului de la noi..
de la
1.569 RON
Adaugă în Coş
Un scaun elegant, de o suplețe ce trimite cu gândul la eternul rafinament din înalta societatea renascentistă. Culoarea și calitatea tapiseriei, cât ..
de la
1.780 RON
Adaugă în Coş
Un elegant scaun de bar, realizat din lemn masiv, tapisat și confortabil. Acest scaun se bucură de un design clasic, cu elemente ornamentale realizat..
de la
937 RON
Adaugă în Coş
Scaun din lemn masiv, tapisat, fără mânere, cu o formă unică și o lucrătură minuțioasă a detaliilor ce înfrumusețează spătarul, la rândul lui tapisat...
de la
1.542 RON
Adaugă în Coş
Un scaun de bar înalt, cu spătar, produs din lemn masiv care este tapisat pentru un plus de eleganță și confort. Toate detaliile ornaentale sunt real..
de la
937 RON
Adaugă în Coş