Meniu
Cosul Tau

-15% Discount la toate obiectele de mobilier si posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Royal

Estetica distinctivă sporește designul și stilul. Fiecare piesă de mobilier are o sensibilitate care este unică. Din acest motiv Simex folosește materiale de calitate superioară, lemn selectat cu grijă și lucrat manual. Calitatea și confortul ne permit să concentrarea asupra unui singur lucru: o piesă de mobilier, o expresie a vieții dumneavoastră.
Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.
La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Royal
O piesă de mobilier exclusivistă, cu o lucrătură în lemn masiv de o rară frumusețe, banca pentru telefon Royal este oriunde o prezență aparte. Luxoasă prin stil, elegantă prin liniile fine și prin superba tapiserie ce îmbracă spătarul și șezutul, banca din lemn masiv are și suport pentru telefonul ..
5.920 RON 6.965 RON
Marca: Royal
O somptuoasă vitrină ridicată pe elegantul bufet de colț Royal, alcătuind împreună un colț al luxului și artei desăvârșite. De dimensiuni mari, își va demonstra utilitatea practică imediat, asigurând un prețios spațiu de expunere a veselei dumneavoastră cea mai de preț. Înalta calitate a mobilieru..
20.666 RON 24.313 RON
Marca: Royal
O piesă de mobilier complexă, realizată din lemn masiv, care încununează orice camera de destinație, transformând-o într-o adevărată sală grandioasă de evenimente. Coloane sculptate manual, furniruri lucrate minuțios de cele mai pricepute mâini, suprafețe scânteind în lumină grație unor exclente la..
9.768 RON 11.492 RON
Marca: Royal
O somptuoasă vitrină ridicată pe elegantul bufet de colț Royal, alcătuind împreună un colț al luxului și artei desăvârșite. Totul este lucrat din lemn masiv, cu furniruri prelucrate manual, pentru a se ridica la înălțimea celor mai mari exigențe...
9.805 RON 11.535 RON
Marca: Royal
Acest bufet din lemn masiv oferă un generos spațiu de depozitare, optim compartimentat prin cele 5 sertare aflate în centru și cele două uși laterale. Splendid lucrat, cu ornamente în stil Rococo, toate lucrate manual, cu pricepere și migală, bufetul din lemn masiv Royal atrage din prima clipă toat..
10.126 RON 11.913 RON
Marca: Royal
Un accesoriu nelipsit în saloanele high-life-ului de pretutindeni, bufetul bar din lemn masiv propus de noi este în sine un motiv de sărbătoare. Măiestria meșterilor noștri se îmbină cu viziunea unei proiectări ambițioase pentru a desăvârși această piesă de mobilier în singurul mod în care ne price..
3.981 RON 4.684 RON
Marca: Royal
Un bufet de colț din lemn masiv ce va completa excelent aspectul boem al camerei dumneavoastră. Lucrat pentru a exprima eleganța și grandoarea lemnului masiv, bufetul de colț Royal va pune în valoare sufrageria dumneavoastră, de oriunde ar fi aceasta privită. Calitatea excelentă a finisajelor, fur..
5.363 RON 6.310 RON
Marca: Royal
Un superb bufet pentru amplasarea Tv Plasmei, atrage prin felul spectaculos în care au fost realizate ornamentele ușilor, cât și prin luciul delicat al fiecărui centimetru de suprafață perfect finisată. Acest bufet din lemn masiv a fost proiectat cu simț practic, asigurând suficient spațiu de depoz..
8.075 RON 9.500 RON
Marca: Royal
Transmiterea calității în timp. Meșteșugul este singurul mijloc care poate produce cu fidelitate valorile. Cabinetul ROYAL este compusă din: * Bibliotecă 2 uși (2250 x 520 x H 2270) - Vezi produs * Masă birou (1520 x 650 x H 785) - Vezi produs * Scaun rotativ (710 x 710 x H 1200) - Vezi produs ..
30.278 RON 35.622 RON
Marca: Royal
O luxoasă și primitoare canapea din lemn masiv, tapisată cu stofă în culori elegante și calde, ce îmbie la savurarea unei cești cu cafea în diminețile prelungite, sau a unui ceai în după-amiezile relaxante petrecute acasă...
15.443 RON 18.168 RON
Marca: Royal
Respectând liniile generale ale întregii colecții Royal, carcasa ceas din lemn masiv se bucură de sculpturi lucrate manual, în stil Rococo, dar și de geamuri generoase obținute din sticla de cea mai bună calitate...
13.615 RON 16.018 RON
Marca: Royal
Cu linii desăvârșite, imprimând forță și eleganță lemnului masiv din care este realizată, comoda Royal propune un design clasic, cu elemente de simetrie a liniilor drepte completate de mânerele curbate elegant. Calitatea deosebită a lemnului masiv este excelent pusă în valoare de finisajele excepți..
5.913 RON 6.957 RON
Afişare 1 - 12 din 48 (4 pagini)

WhatsApp