Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Regina

Nu intamplator a primit acest nume reprezentativ. Regina este o colectie lucrata manual in cel mai mic detaliu, cu o maiestrie exceptionala si este considerata pe drept, opera de arta. Modelul floral, intarsia si foita de aur atent aplicata, ofera valoare interioarelor, atat la propriu, cat si la figurat.
Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.
La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Regina
Acest bufet din lemn masiv reprezintă, pe drept cuvânt, o operă de artă unică. Elementele decorative se întrec în măiestrie și expresivitate, bufetul din lemn masiv impune, dar și seduce, totul se îmbină divin, e sculptural și pictural totodată. Sigur că bufetul din lemn masiv poartă amprenta cali..
30.094 RON 33.813 RON
Marca: Regina
Cristalier din lemn masiv, lucrat în stil Rococo, cu geamuri masive din sticlă de cea mai bună calitate. Ornamentele luxoase de pe ușă sunt lucrate manual, cu grijă la cele mai mici detalii și linii, pentru a atinge perfecțiunea. Ornamentele de deasupra, cât și cele laterale, sunt de asemenea scul..
32.582 RON 36.609 RON
Marca: Regina
Cristalier din lemn masiv, cu 1 ușă dreaptă, îmbogățit cu elemente ornamentale în stil Rococo, lucrate manual. Toate suprafețele din lemn masiv au fost lăcuite și traaCristalier din lemn masiv, lucrat în stil Rococo, cu geamuri masive din sticlă de cea mai bună calitate. Ornamentele luxoase de pe ..
32.582 RON 36.609 RON
Marca: Regina
Colectia: Regina Greutate: 350.0000 Volume: 4.561..
107.795 RON 121.118 RON
Marca: Regina
Ramă Tv din lemn masiv, lucrată manual cu migală și atenție la toate micile detalii. Această ramă Tv din lemn masiv este ornamentată în minunatul stil Rococo, toate sculpturile fiind realizate manual...
12.537 RON 14.087 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

WhatsApp