Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Mona Lisa Lux

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.

La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Mona Lisa Lux
O capodoperă lucrată în lemn masiv, bufetul Mona Lisa Lux este atât de delicat, încât răspândește în jurul său bucuria împlinirii sufletești prin artă. Acest bufet din lemn masiv va înnobila orice încăpere, va naște admirație, dar cel mai mult va îmbogăți latura artistică a căminului dumneavoastră...
22.400 RON 25.169 RON
Marca: Mona Lisa Lux
Eleganța și rafinamentul acestui bufet din lemn masiv se remarcă încă de la prima vedere. Cu lateralele măiastru lucrate ca un papirus desfăcut, cu partea frontală arcuindu-se maiestuos, având fiecare centimetru de lemn masiv strălucind sub lacuri de cea mai bună calitate, bufetul Mona Lisa Lux rid..
38.835 RON 43.635 RON
Marca: Mona Lisa Lux
Această masă extensibilă din lemn masiv atrage toate privirile, așa cum o fac bucatele alese, servite la un dineu cu dichis! Boema lemnului masiv, masa Mona Lisa, va fi martora tuturor poveștilor frumoase spuse înjurul ei. Lemnul masiv întotdeauna îmbie la armonie și relaxare, dar și impune, somptuo..
25.357 RON 28.491 RON
Marca: Mona Lisa Lux
Ramă de oglindă din lemn masiv, ce poartă amprenta unicității și a luxului. Sculptată manual, rama de oglindă din lemn masiv Mona Lisa transformă întreaga încăpere într-un adevărat regal al luxului și excelenței...
10.111 RON 11.361 RON
Marca: Mona Lisa Lux
Scaun din lemn masiv, tapisat și ornamentat cu detalii luxoase, lucrate manual. Un scaun luxuos, dar și comod, conceput pentru colecția Mona Lisa Lux, potrivit sufrageriilor spațioase...
4.036 RON 5.767 RON
Marca: Mona Lisa Lux
Grija si rabdarea cu care sunt realizate aceste piese de mobilier amintesc de vechiul mestesug al prelucrarii lemnului si de mâinile artizanilor, care însuflețesc arta, redescoperind frumusețea sculpturii, ce devine element caracteristic și îmbracă întreaga locuință. Sufrageria standard MONA LISA..
154.489 RON 173.584 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

WhatsApp