Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Mic mobilier lemn masiv – Accesoriile originale pentru locuința ta!

Mic Mobilier - Diverse

Mic mobilier lemn masiv pus la dispoziție de Simex nu poate lipsi din locuința ta. De ce anume? Pentru că aduce un suflu elegant și inovativ întregului spațiu, indiferent de locul în care este așezat. Când vine vorba de alegerea obiectelor decorative, majoritatea mizează pe intuiție, fără să analizeze cu exactitate specificitatea încăperilor și proprietățile obiectelor achiziționate. Tocmai de aceea, efectele vizuale create nu prezintă nimic special. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Simex este răspunsul pentru alegeri corecte și standarde înalte de calitate și confort. Aici vei găsi, de asemenea:

-          Povești inedite – Fiecare obiect de mobilier este realizat manual de oameni pricepuți și pasionați de ceea ce fac. Mobilierul din lemn masiv ia naștere în inima Transilvaniei și poartă amprenta personalității fiecărei persoane care a luat parte la procesul de realizare. Tocmai de aceea, accesoriile puse la dispoziție îți vor oferi un cumul de emoții pozitive.

-          Personal calificat – Echipa Simex este recunoscută pentru profesionalismul și seriozitatea cu care efectuează fiecare activitate. Personalul este, de asemenea, prietenos și atent la nevoile și așteptările clienților. Experiența acumulată de-a lungul timpului i-a ajutat să nu dea greș niciodată când vine vorba de crearea unor locuințe spectaculoase. Îți vor fi de ajutor, așadar, cu sfaturi prețioase și tehnici de lucru eficiente.

-          Idei creative de amenajare – Simex a luat naștere din dorința de a le oferi oamenilor adevărate opere de artă în loc de mobilier obișnuit. Finisajele sunt atente la detalii și definesc echilibrul, indiferent de situație. În plus, sunt potrivite atât pentru iubitorii de clasic, cât și pentru cei care apreciază eficiența și simplitatea stilului modern. Accesoriile pot fi combinate fără probleme între ele pentru a crea estetica dorită.

Care sunt alternativele de mic mobilier lemn masiv oferite de Simex?

Accesoriile pe care ți le oferă Simex nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum. Sunt lucrate special pentru a-ți oferi oportunitatea de a-ți exprima liber imaginația. În cazul în care optezi pentru mic mobilier din lemn masiv, gama de opțiuni este largă. Poți alege, așadar, următoarele accesorii:

-          Carcasă ceas cu mecanism – Creată pentru a integra ceasul cu pendul, carcasă este realizată în stil Rococo, ceea ce îi conferă și mai multă eleganță. Se aseamănă perfect cu alternativele utilizate în casele regale.

-          Piese șah – Ce poate fi mai relaxant decât o seară petrecută alături de persoanele dragi? Puteți uita de grijile cotidiene și factorii de stres cu ajutorului pieselor de șah produse de Simex.

-          Rame Tv – Oferă o protecție sporită televizorului și creează cu succes un spectru vizual ingenios.

-          Veioză sau lampadar – Perfecte pentru obținerea unei lumini calde, difuze, care să te acompanieze în serile izolate de agitația cotidiană. Vor îmbunătăți, de asemenea, și aspectul estetic general datorită motivelor florale delicate.

-          Suport flori – Destinat pentru a crea un colț care să emane naturalețe, indiferent de situație. Vazele de flori vor fi susținute cu grijă, indiferent de dimensiuni sau greutate. În plus, suportul va conferi un aer mereu proaspăt și îngrijit locuinței.

-          Corp valiză – În cazul în care spațiul nu îți mai permite să depozitezi eficient diverse bagaje sau valize, Simex este aici pentru a te ajuta. Corpul de valiză este încăpător și poate fi integrat cu ușurință în orice cameră, fără a dezechilibra estetica.

-          Ceas de birou sau ceas de perete – Indiferent de alegere, obiectele vor completa armonios elementele de design prezente deja în încăpere.

Mobilă lemn masiv produsă de Simex îți va fi de mare ajutor în definitivarea casei la care ai visat dintotdeauna. Paleta de accesorii din care poți alege este largă și îți permite să faci combinații estetice creative.

Alege cu încredere calitatea, indiferent de situație!

Marca: Cleopatra Lux
Respectând liniile generale ale întregii colecții Cleopatra Lux, carcasa ceas din lemn masiv se bucură de sculpturi lucrate manual, în stil Rococo, dar și de “ferestre” generoase obținute din sticla de cea mai bună calitate...
46.230 RON
Marca: Firenze
Carcasă ceas din lemn masiv, lucrată în stil Rococo, denotând o eleganță suavă, aparte. Fiecare rotunjime este lucrată manual, la fel ca fiecare detaliu ornamental. Ceasul cu mecanism se bucură de un aspect nobil, ce poate fi admirat prin geamul din sticlă de cea mai bună calitate...
17.949 RON
Marca: Cristina
Carcasă ceas din lemn masiv, decorată cu furniruri ornamentale din lemn de nuc, lucrate manual. Toate suprafețele, muchiile și rotunjimile estetice sunt finisate la o calitate excepțională, creând o armonie desăvârșită întregului...
17.482 RON
Marca: Cleopatra
Respectând liniile generale ale întregii colecții Cleopatra, carcasa ceas din lemn masiv se bucură de sculpturi lucrate manual, în stil Rococo, dar și de “ferestre” generoase obținute din sticla de cea mai bună calitate...
19.996 RON
Marca: Venetia Lux
Carcasă ceas realizată din lemn masiv ce ne deschide lumea de poveste a luxului și rafinamentului princiar. Detaliile ornamentale cele mai alese sunt toate lucrate manual, cu rigurozitate și atenție la cele mai mici și fine finisaje, precum lucrările în furnirul de fag ce conferă întregului un cara..
15.555 RON
Marca: Royal
Respectând liniile generale ale întregii colecții Royal, carcasa ceas din lemn masiv se bucură de sculpturi lucrate manual, în stil Rococo, dar și de geamuri generoase obținute din sticla de cea mai bună calitate...
16.819 RON
Marca: Mic Mobilier
Material: Lemn masiv lacuit Mecanism: quartz, cu pendul Aplicatii din alama Cadran din metal Produs in Germania..
1.220 RON
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)

Mic Mobilier - Diverse

WhatsApp