Masă lemn masiv, maro/alb, extensibilă, rotundă, Veneția

Mese din Lemn Masiv, Masă lemn masiv, maro/alb, extensibilă, rotundă, Veneția

Masă lemn masiv, maro/alb, extensibilă, rotundă, Veneția pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Masă lemn masiv, maro/alb, extensibilă, rotundă, Veneția
O masă din lemn masiv, înveselită prin inserțiile de furnir lucrate manual, pe tot cuprinsul margini... Mai mult
de la
6.470 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Venetia
  • ID Produs: 710
  • Greutate: 77kg
  • Dimensiuni: 1,200mm x 1,200mm x 770mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

O masă din lemn masiv, înveselită prin inserțiile de furnir lucrate manual, pe tot cuprinsul marginii inferioare, masa din lemn masiv Veneția este o capodoperă ce nu poate lipsi din casa dumneavoastră. Distingându-se imediat prin luxul lemnului masiv magistral lucrat, aduce un plus de plăcere la savurarea cafelei sau ceaiului, la răsfoirea ziarului sau discutând cu prietenii. Prin faptul că este extensibilă, masa poate fi servită de către 6 persoane, în condiții optime de spațiu și confort.

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
Colectia
Venetia
Dimensiuni
1200/1600 x 1200 x H 770mm
Greutate
77kg
Volum
0.357

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Masă lemn masiv, maro/alb, extensibilă, rotundă, Veneția - Cumpara online de pe Mobila Simex

Masa Extensibila - Mona Lisa Lux
Livrare Gratuită
Această masă extensibilă din lemn masiv atrage toate privirile, așa cum o fac bucatele alese, servite la un dineu cu dichis! Boema lemnului masiv, mas..
de la
29.915 RON
Adaugă în Coş
Din gama de lux Firenze nu putea lipsi o masă rotunda, lucrată în lemn masiv, care își propune să adune în jurul ei, pe lângă priviri de admirație, și..
de la
7.689 RON
Adaugă în Coş
O masă din lemn masiv, înveselită prin inserțiile de furnir lucrate manual, pe tot cuprinsul marginii inferioare. Masa din lemn masiv Veneția este o c..
de la
3.001 RON
Adaugă în Coş
O masă din lemn masiv, de dimensiuni mari, care poate găzdui într-un confort deplin până la 6 persoane. Remarcabilă pentru felul în care a fost lucrat..
de la
8.018 RON
Adaugă în Coş
Noblețea lemnului masiv și candoarea dată de albul imaculat transformă această masă într-un element decorativ râvnit, o adevărată vedetă a încăperii î..
de la
7.075 RON
Adaugă în Coş