Masă lemn masiv, alb, extensibilă, rotundă, Flora

Mese din Lemn Masiv, Masă lemn masiv, alb, extensibilă, rotundă, Flora

Masă lemn masiv, alb, extensibilă, rotundă, Flora pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Masă lemn masiv, alb, extensibilă, rotundă, Flora
Noblețea lemnului masiv și candoarea dată de albul imaculat transformă această masă într-un element ... Mai mult
de la
7.075 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Flora
  • ID Produs: 908
  • Greutate: 72kg
  • Dimensiuni: 1,200mm x 1,200mm x 770mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

Noblețea lemnului masiv și candoarea dată de albul imaculat transformă această masă într-un element decorativ râvnit, o adevărată vedetă a încăperii în care este așezată. Atenția la detalii, stilul Victorian și plusul de valoare asigurat de mecanismul care o face extensibilă transformă această masă din lemn masiv într-o experiență de neuitat pentru orice musafir sau vizitator care o întâlnește.

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
Colectia
Flora
Dimensiuni
1200/1600 x 1200 x H 770mm
Greutate
72kg
Volum
0.36

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Masă lemn masiv, alb, extensibilă, rotundă, Flora - Cumpara online de pe Mobila Simex

Din gama de lux Firenze nu putea lipsi o masă rotunda, lucrată în lemn masiv, care își propune să adune în jurul ei, pe lângă priviri de admirație, și..
de la
7.689 RON
Adaugă în Coş
Masă lemn masiv, maro/alb, extensibilă, Veneția Lux
Livrare Gratuită
O adevărată masă care conferă lejeritate mesenilor atunci când este extinsă. Grija pentru detalii poate fi remarcată până în cel mai mic amănunt, lemn..
de la
13.379 RON
Adaugă în Coş
O masă din lemn masiv, înveselită prin inserțiile de furnir lucrate manual, pe tot cuprinsul marginii inferioare, masa din lemn masiv Veneția este o c..
de la
6.470 RON
Adaugă în Coş
Noblețea lemnului masiv și candoarea dată de albul imaculat transformă această masă într-un element decorativ râvnit, o adevărată vedetă a încăperii î..
de la
9.086 RON
Adaugă în Coş
Noblețea lemnului masiv și candoarea dată de albul imaculat transformă această masă într-un element decorativ râvnit, o adevărată vedetă a încăperii î..
de la
6.413 RON
Adaugă în Coş