Masa Extensibila - Mona Lisa Lux

Mese din Lemn Masiv, Masa Extensibila - Mona Lisa Lux
Livrare Gratuită

Masa Extensibila - Mona Lisa Lux pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Masa Extensibila - Mona Lisa Lux
Această masă extensibilă din lemn masiv atrage toate privirile, așa cum o fac bucatele alese, servit... Mai mult
de la
29.915 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Mona Lisa Lux
  • ID Produs: M2605
  • Dimensiuni: 2,100mm x 1,100mm x 800mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

Această masă extensibilă din lemn masiv atrage toate privirile, așa cum o fac bucatele alese, servite la un dineu cu dichis! Boema lemnului masiv, masa Mona Lisa, va fi martora tuturor poveștilor frumoase spuse înjurul ei. Lemnul masiv întotdeauna îmbie la armonie și relaxare, dar și impune, somptuos, grandoarea!

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
Colectia
Mona Lisa Lux
Dimensiuni
2100/3100 x 1100 x H 800mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Masa Extensibila - Mona Lisa Lux - Cumpara online de pe Mobila Simex

Din gama de lux Firenze nu putea lipsi o masă rotunda, lucrată în lemn masiv, care își propune să adune în jurul ei, pe lângă priviri de admirație, și..
de la
7.689 RON
Adaugă în Coş
O masă din lemn masiv, înveselită prin inserțiile de furnir lucrate manual, pe tot cuprinsul marginii inferioare, masa din lemn masiv Veneția este o c..
de la
6.470 RON
Adaugă în Coş
Masă lemn masiv, maro/alb, pătrată, extensibilă, Cleopatra Lux
Livrare Gratuită
O simfonie a detaliilor, o sculptură în lemn masiv, o piesă de colecție, o apariție rară, toate acestea se pot spune când vine vorba de această masă p..
de la
47.193 RON
Adaugă în Coş
Noblețea lemnului masiv și candoarea dată de albul imaculat transformă această masă într-un element decorativ râvnit, o adevărată vedetă a încăperii î..
de la
9.086 RON
Adaugă în Coş
Noblețea lemnului masiv și candoarea dată de albul imaculat transformă această masă într-un element decorativ râvnit, o adevărată vedetă a încăperii î..
de la
6.413 RON
Adaugă în Coş