Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cleopatra Lux

Mese din Lemn Masiv, Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cleopatra Lux
Livrare Gratuită

Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cleopatra Lux pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cleopatra Lux
Biroul Cleopatra Lux vine în sărbătorirea continuă a sublimului feminin. Cu linii curbe, zvelte și i... Mai mult
de la
32.934 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Cleopatra Lux
  • ID Produs: 552
  • Greutate: 123kg
  • Dimensiuni: 1,800mm x 830mm x 790mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

Biroul Cleopatra Lux vine în sărbătorirea continuă a sublimului feminin. Cu linii curbe, zvelte și inserții jucăușe, toate lucrate manual, această masă birou din lemn masiv aduce luxul și îmbogățește frumusețea feminină precum o bijuterie lucrată cu măiestrie. Pentru dumneavoastră, un dar ieșit din mâinile magice ale meșterilor noștri transilvăneni, o bijuterie mobilier durabilă cât eternul lemn din care a fost săvârșită.

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
🚩 Explorează serviciile premium oferite de compania SIMEX, specializată în manufacturarea de mobilier durabil, folosind energie verde și lacuri ecologice!

✅ Înființată pe baza unui angajament profund față de mediul înconjurător și susținută de un certificat FSC, SIMEX se dedică cu pasiune oferirii de produse de excepție, respectând cele mai riguroase standarde de sustenabilitate și având ca scop protejarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare.

⚜️ Fiecare obiect de mobilier creat de SIMEX este o mică operă de artă ecologică, modelată cu grijă și atenție la fiecare detaliu, utilizând exclusiv materiale durabile și sustenabile, în armonie perfectă cu mediul înconjurător.

⚜️ Designul rafinat și modern al mobilierului SIMEX este conceput pentru a se integra cu eleganță și subtilitate în orice tip de spațiu, oferind nu doar o notă de frumusețe, ci și un nivel superior de funcționalitate și confort în căminul dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști pasionați integrează inovația în design și expertiza în materiale ecologice, pentru a crea piese de mobilier unice și de o calitate remarcabilă, ce îmbină în mod armonios esteticul și utilitatea.

👉🏽 Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mese elegante de dining, a unei biblioteci rafinate sau a unei comode practice, SIMEX vă oferă o gamă variată de produse ce satisfac cele mai exigente gusturi și necesități.

Cu SIMEX, nu doar veți aduce în căminul dumneavoastră mobilier de cea mai înaltă calitate, ci veți contribui și la protejarea mediului înconjurător, întrucât fiecare achiziție este o alegere responsabilă pentru viitorul planetei noastre.

✅ Beneficiind de tehnologii avansate și procese de producție eficiente, mobilierul nostru este construit pentru a rezista în timp, garantând durabilitate și performanță pe termen lung în orice mediu de utilizare.

✅ Cu certificatul FSC, fiecare piesă de mobilier SIMEX devine o expresie autentică a responsabilității și respectului față de natură, oferindu-vă nu doar confort și estetică, ci și conștiința că ați contribuit la protejarea pădurilor și a ecosistemelor planetare.

Alegeți SIMEX pentru mobilier de elită, fabricat cu energie verde și o pasiune sinceră pentru natură! Creați un mediu confortabil și eco-friendly!
Colectia
Cleopatra Lux
Dimensiuni
1800 x 830 x h 790mm
Greutate
123kg
Volum
1.38

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cleopatra Lux - Cumpara online de pe Mobila Simex

Un colț de relaxare și secrete ale desăvârșirii frumuseții feminine. Masa consolă Firenze aduce boema și luxul vechilor palate regale, iar devenirea l..
de la
5.204 RON
Adaugă în Coş
Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Veneția Lux Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Veneția Lux
Livrare Gratuită
Un birou din lemn masiv somptuos. Mediul în care lucrăm își pune amprenta pe calitatea muncii noastre. Un birou din lemn masiv înseamnă confort sporit..
de la
13.350 RON
Adaugă în Coş
O masă din lemn masiv, înveselită prin inserțiile de furnir lucrate manual, pe tot cuprinsul marginii inferioare, masa din lemn masiv Veneția este o c..
de la
6.470 RON
Adaugă în Coş
Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cleopatra
Livrare Gratuită
Lucată în stil Ludovic Quatorze, această masă birou din lemn masiv este ideală pentru încăperea dumneavoastră de studio, unde va străluci, completată ..
de la
10.936 RON
Adaugă în Coş
Masă lemn masiv, maro/alb, bar, Cleopatra
Livrare Gratuită
Într-adevar, o piesă de mobilier demnă de o familie regală. Boemă, cu un design eclectic, generoasă, masa bar din lemn masiv Cleopatra va schimba într..
de la
12.020 RON
Adaugă în Coş
Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cristina Masă lemn masiv, maro/alb, birou, Cristina
Livrare Gratuită
Această elegantă masă birou este lucrată din lemn masiv, abordând o linie elegantă, naturală. Un birou generos, cu sertare împodobite de furniruri luc..
de la
13.325 RON
Adaugă în Coş