Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Flora

O viziune deschisă și elegantă, care vă permite să creați medii unice cu o nouă filozofie a spațiului. Mobila se naște pentru casă, inovația și versatilitatea o îmbogățește într- un mod exclusivist. Lemnul și finisajul cald ales pentru colecția respectivă, se îmbină în simbioză completă, ca și un semn de neșters al calității vieții.
Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.
La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Flora
O piesă de mobilier pe cât de frumoasă, pe atât de practică. Acest bufet din lemn masiv oferă un generos spațiu de depozitare, optim compartimentat cu 2 uși și 5 sertare. Liniile drepte, de o simetrie perfectă, sunt îndulcite de țesătura de furnir lucrată manual, pentru a conferi un plus de elegan..
10.351 RON
Marca: Flora
Un bufet din lemn masiv, special proiectat pentru a găzdui TV Plasma dumneavoastră, cu spațiu pentru receiver, dar și pentru multe altele, cu două uși și un sertar. Calitatea excelentă a acestui bufet din lemn masiv se observă de la ornamentele lucrate manual, până la cele mai mici detalii și supra..
7.516 RON
Marca: Flora
Canapea cu 3 locuri din lemn masiv, lucrată în stil Rococo, aducând luxul în camera de destinație. Canapeaua se remarcă datorită spătarului grandios, lucrat în lemn masiv și înfrumusețat de sculpturi lucrate manual...
19.728 RON
Marca: Flora
Elegantă și luxoasă, casetiera cu 6 sertare Flora este o piesă de mobilier destinată iubitorilor de mobilă cu personalitate. Mânerele se potrivesc perfect stilului elegant, iar ornamentele lucrate manual îi conferă unicitate acestei bijuterii din lemn masiv...
7.516 RON
Marca: Flora
Comoda din lemn masiv Flora se bucură de un design conceput în stilul Rococo, special pentru a aduce o notă de unicitate și lux camerei dumneavoastră. Toate sculpturile ce înfrumusețează această populară colecție au fost lucrate de mână, iar finisarea perfectă făcută în cele mai mici detalii, plus ..
8.277 RON
Marca: Flora
Un cristalier din lemn masiv deosebit de elegant, cu prestanța unei creații artistice elitiste. Designul deosebit, elementele de înfrumusețare lucrate manual, calitatea excelentă a finisajelor, cât și geamurile de dimensiuni generoase recomandă achiziționarea acestui cristalier din lemn masiv din c..
8.075 RON
Marca: Flora
Un cristalier din lemn masiv deosebit de elegant, cu prestanța unei creații artistice elitiste. Designul deosebit, elementele de înfrumusețare lucrate manual, calitatea excelentă a finisajelor, cât și geamurile de dimensiuni generoase recomandă achiziționarea acestui cristalier din lemn masiv din c..
8.075 RON
Marca: Flora
Cristalierul cu 2 uși este realizat din lemn masiv. Elementele de înfrumusețare păstrează linii și rotunjimi senzuale, creând o experiență vizuală extrem de plăcută. Elegant și finisat perfect, cu geamuri lucrate în sticlă de cea mai bună calitate, cristalierul cu două uși din gama Flora va aduce u..
12.351 RON
Marca: Flora
Impetuos, cu geamuri mari, cu motive ornamentale florale, lucrate manual, cristalierul este realizat din lemn masiv, iar geamurile sunt lucrate din sticlă de cea mai bună calitate. Perfect pentru iubitorii de lux autentic, cristalierul va ține în siguranță colecția dumneavoastră de porțelanuri și c..
18.875 RON
Marca: Flora
O viziune deschisa si eleganta, care va permite crearea unui mediu unic. Designul floral si finisajul cald, reprezentativ pentru Colectia FLORA creeaza o simbioza perfecta pentru insufletirea oricarei incaperi. Dormitorul standard FLORA este compus din: * Pat dublu 1800 (1890 x 2105 x H 485/ 1..
56.103 RON
Marca: Flora
Un dulap din lemn masiv deosebit de elegant, grație liniilor armonioase și ornamentelor lucrate manual. Dulapul din lemn masiv Flora are 4 uși oferind astfel un spațiu de depozitare generos. Sculpturile realizate manual adaugă un plus de rafinament și lux, iar grija pentru cele mai mici detalii se..
25.243 RON
Marca: Flora
Fotoliu din lemn masiv ce folosește elemente florale pentru înfrumusețarea tapiseriei catifelate. Lemnul masiv este înfrumusețat la rândul său cu ajutorul unor sculpture superbe, lucrate manual de maeștrii noștri transilvăneni. Fotoliul Flora este deosebit de comod și rezistă foarte bine la uzura ..
12.811 RON
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)

WhatsApp