Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Firenze

Grija și răbdarea cu care sunt realizare aceste piese de mobilier amintesc de vechiul meșteșug al prelucrării lemnului și de mâinile artizanilor, care însuflețesc arta, redescoperind frumusețea sculpturii, ce devine element caracteristic și îmbracă întreaga locuință.
Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.
La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Firenze
Bibliotecă din lemn masiv, elegantă și nobilă. Calitatea impecabilă a finisajelor se vede în luciul irezistibil al lemnului masiv. Elementele ornamentale atât de frumoase sunt lucrate manual, fie că este vorba de sculpturi, fie de inserții decorative. Biblioteca din lemn masiv este prevăzută cu 2..
8.042 RON 9.036 RON
Marca: Firenze
O bibliotecă ce propune un ton elegant, simplu și desăvârșit, biblioteca din lemn masiv Firenze se va potrivi perfect camerelor amenajate cu piesele de mobilier aferente colecției Firenze. Eleganța luxului dezmiardă privirea, sculpturile realizate manual împlinesc armonia întregului, suprafețele fi..
10.866 RON 12.209 RON
Marca: Firenze
Un bufet din lemn masiv, cu furniruri și elemente decorative lucrate manual, continuat de o minunată vitrină realizată tot din lemn masiv. Ambele piese de mobilier poartă ornamente frumos lucrate manual, iar liniile blânzi, rotunjite ale bufetului sunt magistral preluate și continuate de vitrina lu..
11.651 RON 13.091 RON
Marca: Firenze
Calitatea la superlativ, seducția luxului, echilibrul eleganței, toate acestea se regăsesc în această capodoperă din lemn masiv. Detalii sculptate manual, linii ce unduiesc într-un dulce stil aproape poetic, imagini picturale, eleganța sticlei de cea mai bună calitate ce se îmbină perfect cu ramele..
26.959 RON 30.291 RON
Marca: Firenze
Un bufet din lemn masiv, cu furniruri și elemente decorative lucrate manual, ce vor bucura privirea și vor contribui excelent la desăvârșirea designului interior al camerei dumneavoastră. Liniile predominante sunt ușor rotunjite, ca și colțurile, ceea ce aduce un plus de eleganță boemă întregului b..
5.297 RON 5.952 RON
Marca: Firenze
O piesă de mobilier de o eleganță aparte, realizată din lemn masiv, cu furniruri și ornamente lucrate manual. Bufetul este compartimentat în 6 spații, 3 cu uși ce poartă lucrări efectuate manual cu motive florale, 3 cu sertare perfect finisate. Pentru un plus estetic, liniile de bază se unduiesc a..
10.874 RON 12.218 RON
Marca: Firenze
Un elegant bufet din lemn masiv ce poate juca perfect rolul de suport pentru Tv Plasma dumneavoastră. Având curbe ce fac trimitere la rafinamentul formelor unui pian, acest bufet reușește sa fie delicat și totodată robust, fiind executat din lemn masiv de bună calitate. În plus, detaliile ornament..
8.050 RON 9.045 RON
Marca: Firenze
Grija si rabdarea cu care sunt realizate aceste piese de mobilier amintesc de vechiul mestesug al prelucrarii lemnului si de mâinile artizanilor, care însuflețesc arta, redescoperind frumusețea sculpturii, ce devine element caracteristic și îmbracă întreaga locuință. Camera tineret FIRENZE este c..
38.858 RON 43.661 RON
Marca: Firenze
O canapea cu un design de efect, seducătoare de la prima întâlnire, cu linii fin curbate și tapiserie elegantă ce îmbracă rotund mânerele din lemn. Canapeaua cu 3 locuri Firenze este din lemn masiv, iar finisajele sunt impecabil realizate...
15.976 RON 17.950 RON
Marca: Firenze
Carcasă ceas din lemn masiv, lucrată în stil Rococo, denotând o eleganță suavă, aparte. Fiecare rotunjime este lucrată manual, la fel ca fiecare detaliu ornamental. Ceasul cu mecanism se bucură de un aspect nobil, ce poate fi admirat prin geamul din sticlă de cea mai bună calitate...
15.215 RON 17.095 RON
Marca: Firenze
Casetieră cu 7 sertare realizată din lemn masiv, de o eleganță uimitoare. Grația cu care sunt lucrate liniile și muchiile copleșește privirea, îmbogățește camera și atrage atenția din prima clipă. Toate detaliile ornamentale sunt lucrate de mână și finisate impecabil, pentru a adăuga un plus de or..
7.163 RON 8.049 RON
Marca: Firenze
Comodă din lemn masiv, luxoasă și elegantă, comoda Firenze poartă amprenta măiestriei meșterilor transilvăneni și a atât de multor ore petrecute în atelierele noastre. Liniile fine, inserțiile ornamentale, sculpturile, toate sunt realizate manual, cu migală și pasiune, de pricepuții noștri meșteri ..
7.708 RON 8.660 RON
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)

WhatsApp