Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Cristina

Creând această colecție, am combinat eleganța mobilierului cu arta prelucrării manuale a lemnului. Avem permanent în vedere o măsură proporțională și micile detalii, ceea ce oferă acestei colecții rafinament și valoare.
Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag și tei), combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn, placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc). Pentru a dărui frumusețe, unicitate și valoare mobilierului, elementele ornamentale sunt sculptate manual de către meșterii noștri.
La uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se utilizează coloranţi chimici şi naturali, rezistenţi la lumină şi la acţiunea razelor solare. Pentru finisare se folosesc lacuri poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.

Marca: Cristina
O piesă de mobilier exclusivistă, cu o lucrătură în lemn masiv de o rară frumusețe, banca pentru telefon Cristina este oriunde o prezență aparte. Luxoasă prin stil, elegantă prin liniile fine și prin superba tapiserie ce îmbracă spătarul și șezutul, banca din lemn masiv are și suport pentru telefon..
7.491 RON 8.417 RON
Marca: Cristina
O bilbliotecă deosebit de elegantă, cu linii zvelte și bogată în ornamente lucrate de mână, compartimentată ideal, ce impune luxul în camera ce-i este destinată. Calitatea ireproșabilă a finisajelor aduce un plus de rafinament și, în acelați timp, de rezistență de-a lungul timpului. Toate sculptur..
25.738 RON 28.919 RON
Marca: Cristina
O bibliotecă luxoasă, din lemn masiv, cu un design ce imprimă forță și eleganță în același timp. Biblioteca din lemn masiv este prevăzută cu un spațiu ideal pentru amplasarea TV Plasmei, iar compartimentarea este optimă pentru găzduirea atât a cărților, cât și a obiectelor dragi. De asemena, bibli..
25.533 RON 31.917 RON
Marca: Cristina
Sculpturi minunate, linii drepte jucându-se cu rotunjimi surprinzătoare, mânere luxoase, finisaje perfecte. Acesta este bufetul bar din lemn masiv Cristina, o capodoperă a maeștrilor noștri...
4.513 RON 5.071 RON
Marca: Cristina
Un maiestuos bufet din lemn masiv, lucrat cu migală și pricepere de meșterii noștri, special conceput pentru a pune în valoare orice colț al camerei dumneavoastră. Minunatul stil Rococo își găsește, o dată în plus, desăvârșirea întruchipată în acest bufet din lemn masiv, marca Simex...
5.150 RON 5.786 RON
Marca: Cristina
Deși ar putea fi doar o superbă piesă de decor, în stil Rococo, bufetul din lemn masiv Cristina nu se rezumă doar la atât. Fiind compartimentat în mod ingenios, bufetul din lemn masiv își aduce contribuția la organizarea eficientă a camerei dumneavoastră...
12.383 RON 13.913 RON
Marca: Cristina
Un bufet din lemn masiv deosebit de elegant, ce reușește să îmbine nevoia de frumos cu nevoile practice. Având două uși și două spații de depozitare centrale, este perfect pentru TV Plasma dumneavoastră. Totodată, bogăția ornamentelor și detaliilor, toate lucrate manual, surprinde și încântă ochiu..
7.483 RON 8.408 RON
Marca: Cristina
Deasupra superbului bar Cristina, opera de artă continuă cu o vitrină somptuoasă. Astfel, minunatele sculpturi realizate manual ce pornesc de la bază continuă să încânte privirea, coloanele laterale se continuă impecabil, liniile se înalță tot mai sus, îndrăznețe și sigure. O piesă de mobilier din..
10.485 RON 11.781 RON
Marca: Cristina
Superbul bufet de colț se continuă cu o vitrină ce pare că încoronează întregul, făcând ca privirea să contemple pe îndelete această piesă de mobilier, atât de meticulos lucrată în lemn masiv. Practicul și frumosul se întâlnesc în acest bufet vitrină din lemn masiv, o piesă de mobilier atât de îndr..
10.710 RON 12.033 RON
Marca: Cristina
Mobila din lemn masiv impune respect si conferă un ridicat grad de lux încăperilor. Bufetul Vitrină Cristina din lemn masiv ridică standardele la un nivel greu de atins, prin arcuirile minunate ale liniilor, prin migala cu care au fost realizate manual toate elementele ornamentale, prin sticla de ce..
27.557 RON 30.963 RON
Marca: Cristina
reând această colecție, am combinat eleganța mobilierului cu arta prelucrării manuale a lemnului. Avem permanent în vedere o măsură proporțională și micile detalii, ceea ce oferă acestei colecții rafinament și valoare. Cabinetul CRISTINA este compus din: * Bibliotecă 2 uși (2250 x 520 x H 2270..
39.435 RON 44.309 RON
Marca: Cristina
Carcasă ceas din lemn masiv, decorată cu furniruri ornamentale din lemn de nuc, lucrate manual. Toate suprafețele, muchiile și rotunjimile estetice sunt finisate la o calitate excepțională, creând o armonie desăvârșită întregului...
14.817 RON 16.648 RON
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)

WhatsApp