Comodă lemn masiv, maro/alb, 6 sertare, Royal

Comode lemn masiv, Comodă lemn masiv, maro/alb, 6 sertare, Royal

Comodă lemn masiv, maro/alb, 6 sertare, Royal pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Comodă lemn masiv, maro/alb, 6 sertare, Royal
Cu linii desăvârșite, imprimând forță și eleganță lemnului masiv din care este realizată, comoda Roy... Mai mult
de la
7.304 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Royal
  • ID Produs: 264
  • Greutate: 74kg
  • Dimensiuni: 1,135mm x 530mm x 960mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

Cu linii desăvârșite, imprimând forță și eleganță lemnului masiv din care este realizată, comoda Royal propune un design clasic, cu elemente de simetrie a liniilor drepte completate de mânerele curbate elegant.
Calitatea deosebită a lemnului masiv este excelent pusă în valoare de finisajele excepționale, cât și de inserțiile ornamentale atât de frumos lucrate de mână.

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
Colectia
Royal
Dimensiuni
1135 x 530 x H 960mm
Greutate
74kg
Volum
0.68

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Comodă lemn masiv, maro/alb, 6 sertare, Royal - Cumpara online de pe Mobila Simex

Etichete: Comoda - Royal , 264 , Comoda
Comodă din lemn masiv ce readuce în prim plan liniile elegante și luxul stilului Rococo. Această piesă de mobilier este excelent pusă în valoare de f..
de la
5.551 RON
Adaugă în Coş
O minunată comodă din lemn masiv, cu accente Rococo, comoda Flora propune o linie de o eleganță desăvârșită. Sculpturile și detaliile ornamentale luc..
de la
3.570 RON
Adaugă în Coş
Comodă din lemn masiv ce este lucrată mai degrabă ca o sculptură în lemn – veritabilă operă de artă. Felul în care sunt realizate marginile aduce ami..
de la
8.075 RON
Adaugă în Coş
Cu linii desăvârșite, imprimând forță și eleganță lemnului masiv din care este realizată, comoda Veneția Lux propune un design cu influențe Rococo. C..
de la
6.754 RON
Adaugă în Coş
Cu linii desăvârșite, imprimând forță și eleganță lemnului masiv din care este realizată, comoda Veneția propune un design cu influențe Rococo. Calit..
de la
5.432 RON
Adaugă în Coş