Canapea lemn masiv, maro/alb, 2 locuri, Contemporan

Canapele lemn masiv, Canapea lemn masiv, maro/alb, 2 locuri, Contemporan
Hot Livrare Gratuită

Canapea lemn masiv, maro/alb, 2 locuri, Contemporan pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Canapea lemn masiv, maro/alb, 2 locuri, Contemporan
... Mai mult
de la
12.086 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Contemporan
  • ID Produs: 2142-1
  • Greutate: 68kg
  • Dimensiuni: 1,500mm x 750mm x 840mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.
Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
🚩 Explorează serviciile premium oferite de compania SIMEX, specializată în manufacturarea de mobilier durabil, folosind energie verde și lacuri ecologice!

✅ Înființată pe baza unui angajament profund față de mediul înconjurător și susținută de un certificat FSC, SIMEX se dedică cu pasiune oferirii de produse de excepție, respectând cele mai riguroase standarde de sustenabilitate și având ca scop protejarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare.

⚜️ Fiecare obiect de mobilier creat de SIMEX este o mică operă de artă ecologică, modelată cu grijă și atenție la fiecare detaliu, utilizând exclusiv materiale durabile și sustenabile, în armonie perfectă cu mediul înconjurător.

⚜️ Designul rafinat și modern al mobilierului SIMEX este conceput pentru a se integra cu eleganță și subtilitate în orice tip de spațiu, oferind nu doar o notă de frumusețe, ci și un nivel superior de funcționalitate și confort în căminul dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști pasionați integrează inovația în design și expertiza în materiale ecologice, pentru a crea piese de mobilier unice și de o calitate remarcabilă, ce îmbină în mod armonios esteticul și utilitatea.

👉🏽 Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mese elegante de dining, a unei biblioteci rafinate sau a unei comode practice, SIMEX vă oferă o gamă variată de produse ce satisfac cele mai exigente gusturi și necesități.

Cu SIMEX, nu doar veți aduce în căminul dumneavoastră mobilier de cea mai înaltă calitate, ci veți contribui și la protejarea mediului înconjurător, întrucât fiecare achiziție este o alegere responsabilă pentru viitorul planetei noastre.

✅ Beneficiind de tehnologii avansate și procese de producție eficiente, mobilierul nostru este construit pentru a rezista în timp, garantând durabilitate și performanță pe termen lung în orice mediu de utilizare.

✅ Cu certificatul FSC, fiecare piesă de mobilier SIMEX devine o expresie autentică a responsabilității și respectului față de natură, oferindu-vă nu doar confort și estetică, ci și conștiința că ați contribuit la protejarea pădurilor și a ecosistemelor planetare.

Alegeți SIMEX pentru mobilier de elită, fabricat cu energie verde și o pasiune sinceră pentru natură! Creați un mediu confortabil și eco-friendly!
Colectia
Contemporan
Dimensiuni
1500 x 750 x H 840mm
Greutate
68kg
Volum
0.945

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Canapea lemn masiv, maro/alb, 2 locuri, Contemporan - Cumpara online de pe Mobila Simex

Hol - Contemporan
Nou Livrare Gratuită
O colecție care este un stil de viață. Detalii rafinate și manopera prețioasă, pentru spațiul în care este expusă, reamintește o cultură a vieții, în ..
de la
33.678 RON
Cabinet - Royal
Livrare Gratuită
Transmiterea calității în timp. Meșteșugul este singurul mijloc care poate produce cu fidelitate valorile. Cabinetul ROYAL este compusă din: * Bibli..
de la
37.402 RON
Dulap lemn masiv, maro/alb, 4 uși, inserții ornamentale, Jasmina
Livrare Gratuită
Colectia Jasmina Greutate 232.0000 Dimensions 2290 x 715 x H 2415 Volum 2.020..
de la
29.092 RON
Adaugă în Coş
Fotoliu din lemn masiv ce folosește elemente florale pentru înfrumusețarea tapiseriei catifelate. Lemnul masiv este înfrumusețat la rândul său cu aju..
de la
7.225 RON
Adaugă în Coş
Canapea lemn masiv, maro/alb, 3 locuri, Royal
Livrare Gratuită
O luxoasă și primitoare canapea din lemn masiv, tapisată cu stofă în culori elegante și calde, ce îmbie la savurarea unei cești cu cafea în diminețile..
de la
19.076 RON
Adaugă în Coş
Canapea lemn masiv, maro/alb, 3 locuri, Contemporan
Livrare Gratuită
Canapeaua cu 3 locuri din gama Contemporan este realizată din lemn masiv și se bucură de un design ce îmbină estetica modernă cu elegante note ale sti..
de la
16.404 RON
Adaugă în Coş
O piesă de mobilier exclusivistă, cu o lucrătură în lemn masiv de o rară frumusețe, banca pentru telefon Royal este oriunde o prezență aparte. Luxoas..
de la
7.313 RON
Adaugă în Coş
O piesă de mobilier exclusivistă, cu o lucrătură în lemn masiv de o rară frumusețe, banca pentru telefon Cristina este oriunde o prezență aparte. Lux..
de la
8.838 RON
Adaugă în Coş
Pat lemn masiv, maro/alb, dublu, 1800, tapisat, inserții ornamentale, Jasmina
Livrare Gratuită
*Produsul nu conține somiera metalică și salteaua...
de la
17.857 RON
Adaugă în Coş
Elegant și impunător, practic și șarmant, acest scaun rotativ realizat din lemn masiv se pretează foarte bine birourilor din lemn masiv, deși mulți sp..
de la
5.957 RON