Bufet colț lemn masiv, maro/alb, 1 ușă, 1 sertar, Royal

Bufete din Lemn Masiv, Bufet colț lemn masiv, maro/alb, 1 ușă, 1 sertar, Royal

Bufet colț lemn masiv, maro/alb, 1 ușă, 1 sertar, Royal pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Bufet colț lemn masiv, maro/alb, 1 ușă, 1 sertar, Royal
Un bufet de colț din lemn masiv ce va completa excelent aspectul boem al camerei dumneavoastră. Luc... Mai mult
de la
6.625 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Royal
  • ID Produs: 205
  • Greutate: 44kg
  • Dimensiuni: 975mm x 600mm x 920mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

Un bufet de colț din lemn masiv ce va completa excelent aspectul boem al camerei dumneavoastră.
Lucrat pentru a exprima eleganța și grandoarea lemnului masiv, bufetul de colț Royal va pune în valoare sufrageria dumneavoastră, de oriunde ar fi aceasta privită.
Calitatea excelentă a finisajelor, furnirurile estetice lucrate manual, cu atenție spre cel mai mic detaliu, trăinicia în timp a lemnului tratat cu cele mai bune soluții, toate vă recomandă achiziționarea bufetului colț Royal.

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
🚩 Explorează serviciile premium oferite de compania SIMEX, specializată în manufacturarea de mobilier durabil, folosind energie verde și lacuri ecologice!

✅ Înființată pe baza unui angajament profund față de mediul înconjurător și susținută de un certificat FSC, SIMEX se dedică cu pasiune oferirii de produse de excepție, respectând cele mai riguroase standarde de sustenabilitate și având ca scop protejarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare.

⚜️ Fiecare obiect de mobilier creat de SIMEX este o mică operă de artă ecologică, modelată cu grijă și atenție la fiecare detaliu, utilizând exclusiv materiale durabile și sustenabile, în armonie perfectă cu mediul înconjurător.

⚜️ Designul rafinat și modern al mobilierului SIMEX este conceput pentru a se integra cu eleganță și subtilitate în orice tip de spațiu, oferind nu doar o notă de frumusețe, ci și un nivel superior de funcționalitate și confort în căminul dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști pasionați integrează inovația în design și expertiza în materiale ecologice, pentru a crea piese de mobilier unice și de o calitate remarcabilă, ce îmbină în mod armonios esteticul și utilitatea.

👉🏽 Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mese elegante de dining, a unei biblioteci rafinate sau a unei comode practice, SIMEX vă oferă o gamă variată de produse ce satisfac cele mai exigente gusturi și necesități.

Cu SIMEX, nu doar veți aduce în căminul dumneavoastră mobilier de cea mai înaltă calitate, ci veți contribui și la protejarea mediului înconjurător, întrucât fiecare achiziție este o alegere responsabilă pentru viitorul planetei noastre.

✅ Beneficiind de tehnologii avansate și procese de producție eficiente, mobilierul nostru este construit pentru a rezista în timp, garantând durabilitate și performanță pe termen lung în orice mediu de utilizare.

✅ Cu certificatul FSC, fiecare piesă de mobilier SIMEX devine o expresie autentică a responsabilității și respectului față de natură, oferindu-vă nu doar confort și estetică, ci și conștiința că ați contribuit la protejarea pădurilor și a ecosistemelor planetare.

Alegeți SIMEX pentru mobilier de elită, fabricat cu energie verde și o pasiune sinceră pentru natură! Creați un mediu confortabil și eco-friendly!
Colectia
Royal
Dimensiuni
975 x 600 x H 920mm
Greutate
44kg
Volum
0.66

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Bufet colț lemn masiv, maro/alb, 1 ușă, 1 sertar, Royal - Cumpara online de pe Mobila Simex

Etichete: Bufet colt - Royal , 205 , Bufet
Bufet vitrină colț lemn masiv, maro/alb, inserții ornamentale, Cleopatra
Livrare Gratuită
Gândit pentru a pune în valoare colțul încăperii, dar și pentru a oferi oportunitatea expunerii celor mai prețioase cristaluri, acest produs de lux es..
de la
15.203 RON
Adaugă în Coş
Delicat și totuși robust, grație lemnului masiv din care este lucrat, bufetul de colț Cleopatra își va aduce cu prisosință aportul în înfrumusețarea c..
de la
8.351 RON
Adaugă în Coş
Bufet vitrină lemn masiv, maro/alb, 3 uși, Royal
Livrare Gratuită
O somptuoasă vitrină ridicată pe elegantul bufet de colț Royal, alcătuind împreună un colț al luxului și artei desăvârșite. De dimensiuni mari, își v..
de la
25.529 RON
Adaugă în Coş
Bufet vitrină colț lemn masiv, maro/alb, 2 uși, 1 sertar, Royal
Livrare Gratuită
O somptuoasă vitrină ridicată pe elegantul bufet de colț Royal, alcătuind împreună un colț al luxului și artei desăvârșite. Totul este lucrat din lem..
de la
12.113 RON
Adaugă în Coş
Un maiestuos bufet din lemn masiv, lucrat cu migală și pricepere de meșterii noștri, special conceput pentru a pune în valoare orice colț al camerei d..
de la
6.075 RON
Adaugă în Coş