Simex, producător român de mobilier din lemn maisv încă din 1947, va fi prezent și anul acesta la Târgul de mobilă BIFE SIM, ediția de toamnă care va avea loc în 22-25 septembrie la Romexpo.

Brandul Simex va fi prezent cu un stand de aproximativ 140 mp, decorat elegant, prin reproducerea la scară reală a spațiilor de locuit, clienții putând astfel să își facă o imagine clară despre cum va arăta mobilierul în locuința lor.

Colecțiile Simex prezente anul acesta la BIFE SIM vor fi dintre cele mai populare, colecții clasice, precum: Jasmina, Contemporan, Regina, Flora și nu numai. În premieră, la ediția din acest an vizitatorii vor putea cunoaște și produse din colecția Victoria.

Simex aniversează 75 de ani de existență, fiind unul dintre cele mai longevive branduri românești de pe piață. “Ne bucurăm că am reușit să păstrăm vie promisiunea de a produce mobilier pentru generații. În ciuda trendurilor care s-au derulat în aceste decenii, deși nu a fost ușor, am reușit să dovedim faptul că mobilierul din lemn masiv, produs cu migală și responsabilitate pentru fiecare centimetru pătrat, deci nu în viteză și pe bandă rulantă, este mobilierul care, îngrijit așa cum se cuvine, rezistă o viață și poate fi lăsat chiar moștenire”, a declarat Dumitru Blaga, CEO SIMEX SA.

Toți cei care doresc să cunoască povestea lemnului masiv și a mobilierului Simex de tradiție, sunt așteptați la Romexpo (Str. Mărăști, Nr. 65-67, Sector 1, București), în 22-25 septembrie, Pavilion B2, Stand Nr. 5.

Vă așteptăm cu drag!

Simex brand românesc cu renume mondial prezent la BIFE SIM 2022, 1, mobilasimex.ro