Pentru că orice casă nouă merită un mobilier nou, în perioada 18-20 noiembrie 2022 te așteptăm la standul nostru de la Palatul Parlamentului, din cadrul Salonului Imobiliar București. Aici vei putea alege, împreună cu viitoarea ta casă, și mobila care să o transforme în ACASĂ.

Simex te așteaptă ca de obicei cu mobilier din lemn masiv, consacrat la nivel național, dar și peste peste granițe. Cu această ocazie, vom oferi vizitatorilor târgului reduceri la piese de mobilier din colecțiile noastre adorate de public.

În procesul de producție a mobilierului, Simex respectă toate etapele (selectarea lemnului masiv de fag și tei, modelarea atentă a acestuia prin tehnologii automate, dar și manual cu dalta, de către meșterii noștri, lăcuire și vopsire cu produse de calitate) pentru ca mobilierul să reziste în timp și să poată fi transmis fără grijă de la o generație la alta. 

Hai la târg să ne cunoaștem și să descoperi o poveste a lemnului masiv, narată cu responsabilitate și pasiune în fabrica noastră din Șimleu Silvaniei, încă din 1947.