Noua serie RUSTIC de la Simex reevidențiază tradiția românească a sculpturii și prelucrării lemnului din nordul Transilvaniei. RUSTIC reușește să îmbine stilul maramureșean al prelucrării lemnului cu minimalismul designului modern.

Îmbinările de lemn și fier, două elemente primordiale, curg natural pentru a da naștere unui mobilier de o frumusețe firească, creat parcă fără niciun efort din partea meșterului. Acest fapt demonstrând o data în plus că talentul și tradiția românească își dau mâna pentru a crea mai mult decat simple piese de mobilier.

Mesele care alcătuiesc seria Rustic poartă denumiri puternic românești, autentice – denumiri ce oferă un plus de expresivitate și relevă povestea din spatele fiecăreia.

În cadrul acestei serii vei descoperi masa Doruri, care îmbie la reîntâlnirea cu persoanele dragi, ori masa Cosânzeana - o masă care invită la depănat povești alături de nepoți sau alte persoane dragi.

Mese moderne și inedite din lemn masiv, 1, mobilasimex.ro

Masa Crai, prin geometria ei modernă, va fi admirată de invitați, fie că vei decide să o așezi în bucătărie sau în livingul tău de poveste.

Mese moderne și inedite din lemn masiv, 2, mobilasimex.ro

Tot în cadrul noii serii vei găsi și Tâlc – o masă cu un design elegant, cu accente puternice de modernism împletite cu subtilități artistice străvechi.

Mese moderne și inedite din lemn masiv, 3, mobilasimex.ro

Tradiția și modernul se îmbină poate cel mai expresiv în crearea mesei Nemărginit. Grația și delicatețea picioarelor mesei aduc în prim plan talentul infinit al meșteșugarilor transilvăneni în prelucrarea lemnului masiv.

Mese moderne și inedite din lemn masiv, 4, mobilasimex.ro

După cum poți remarca, colecția Rustic te poartă printr-o lume a poveștilor, folosește metafore vizuale alături de hiperbole geometrice, demonstrând că vechiul și noul se pot completa reciproc de minune.

Te invităm cu drag să descoperi întreaga serie Rustic în noul Showroom din Șimleul Silvaniei, strada Cehei numărul 100, sau online, în showroom-ul nostru virtual.

Mai multe detalii puteti vedea accesand acest link.