Brandul Simex, producător român cu o tradiție de peste 70 de ani în fabricarea de mobilier din lemn masiv, deschide al cincilea magazin din țară, la Oradea.

După showroom-ul din incinta fabricii (Șimleu Silvaniei, județul Sălaj) și magazinele din București, Cluj-Napoca și Sibiu, Simex a inaugurat recent un nou magazin de mobilier de lux în Oradea.

Situat pe Str. Republicii, Nr. 77, noul showroom are o suprafață de peste 160 mp și prezintă câteva dintre colecțiile de anvergură, îndrăgite atât de clienții români, cât și de cei din întreaga lume: Cleopatra Lux, Firenze, Flora, Contemporan.

Mobilierul Simex este un mobilier de lux, realizat din lemn masiv (fag și tei), în stil clasic, cu migală și responsabilitate pentru fiecare centimetru pătrat. Detaliile mobilierului Simex sunt sculptate cu dalta de către meșterii Simex, cei ce duc mai departe cu mândrie meșteșugul transilvan, arta de modelare a lemnului.


Simex deschide un magazin de mobilier de lux din lemn masiv în Oradea, 1, mobilasimex.ro

„Suntem foarte mândri de noul nostru showroom din Oradea, un concept de prezentare modern și clasic în același timp care, considerăm noi, reușește să transmită vizitatorilor sentimentul unic al acelei lumi în care eleganța deține supremația. Acea lume de care romanticilor le este dor, lumea construită în detaliu, cu pasiune, răbdare și materiale de calitate. Îi invităm astfel pe toți orădenii iubitori de mobilier clasic, dar nu numai, să redescopere atmosfera vremurilor pe care, chiar dacă nu le-au trăit, le iubesc și de care le este dor.

Odată cu mobilierul Simex, îi încurajăm să le readucă la viață în căminele lor și în spațiile unde își desfășoară activitatea pentru că, să nu uităm, noi suntem cei care ne construim mediul ambiant și, odată cu acesta, starea de spirit”, a declarat Dumitru Blaga, CEO Simex SA.

SIMEX este un brand internațional consacrat, cu acționariat 100% românesc, cu centrul în capitala mobilei românești, Șimleu Silvaniei, Sălaj, Transilvania și cu o tradiție de peste 70 de ani în prelucrarea lemnului. Prin fiecare produs confecționat de meșterii școlii transilvane, renumită pentru mobilier în întreaga lume, SIMEX dorește să crească prestigiul mobilei românești și să ridice acest meșteșug la rang de artă, prețuind resursele naturale și valorificându-le în interiorul țării.

Pentru informații suplimentare, vă stăm cu drag la dispoziție:

Email: vânzări@simex.ro / Telefon: 0754.055.444