Felul în care alegi să îți mobilezi și să decorezi casa reflectă o parte din personalitatea ta, cât și felul în care tu te simți confortabil.

Piesele de mobilier au trecut prin mai multe schimbări în ultimul secol, atât în ceea ce privește designul, cât mai ales în ceea ce privește calitatea.

TENDINȚELE ANULUI 2021 ÎN ALEGEREA MOBILIERULUI POTRIVIT CASEI TALE

În ultimii ani, mobila din lemn masiv a început să câștige teren în fața celei din pal sau mdf. Bibliotecile din lemn masiv, sau paturile din lemn masiv au început să fie preferate de cei care se mută la casă, ori în apartamente cu camere spațioase.

Mobilierul din lemn masiv este mult mai elegant, mult mai rezistent și se potrivește de minune pentru a exprima o atitudine elitistă sau o personalitate complexă. Totodată, avantajele de natură practică aduse de mobila din lemn masiv sunt demne de luat în calcul.

Pentru a exemplifica mai bine și a aduce în prim plan frumusețea și luxul mobilei din lemn masiv, vom lua pe rând fiecare dintre camerele casei și vom propune un articol de mobilă din lemn masiv.

MOBILIER PENTRU LIVING

Comodă Tv Veneția Lux

Pentru un living de dimensiuni medii, comoda pentru TV Veneția Lux este ideală. Comoda Tv este realizată din lemn masiv de fag și tei.

Deosebit de elegantă, comoda Tv Veneția Lux contribuie la realizarea unei atmosfere relaxante și revigorante, iar livingul se va transforma într-un salon rafinat și luxos în același timp.

Comoda TV din lemn masiv poate fi privită și ca o bijuterie a livingului, fiind înfrumusețată cu elemente ornamentale sculptate manual, cu grijă deosebită la toate detaliile.

Iar dacă îți dorești un living amenajat în stil shabby chic, atunci comoda Tv din lemn masiv Veneția Lux se va potivi perfect!

MOBILIER PENTRU BIROU

Masă Birou Veneția Lux

Camera de lucru este locul unde petreci destul de mult timp și de aceea este important să o amenajezi cât mai plăcut și confortabil.

Iar din camera de lucru, poate cea mai importantă piesă de mobilier este chiar biroul unde lucrezi. Cu cât este mai mare și mai confortabil, cu atât te poți organizamai bine și poți munci mai eficient.

Masa de birou Veneția Lux este lucrată în lemn masiv, ceea ce înseamnă un plus de confort și spațiu pentru tine, dar și un plus estetic pentru întreaga cameră.

Biroul din lemn masiv Veneția Lux poartă amprenta unică a sculpturilor lucrate manual, iar calitatea finisajelor este desăvârșită.

Succesul de mâine își începe drumul în rutina de azi, pe care masa birou din lemn masiv o va transforma în plăcerea de a munci.

MOBILIER PENTRU DORMITOR

Toaletă Minibar Veneția Lux

Dormitorul este un loc special, cald și intim, iar Toaleta Minibar Veneția Lux îi va adăuga o notă cocheta aparte.

Toaleta este lucrată în lemn masiv de fag și este îmbogățită cu furniruri lucrate manual pentru a crea un efect vizual deosebit.

Având în dormitor toaleta minibar Veneția Lux, te vei bucura de noblețea dată de lemnul masiv și te vei mândi cu o adevărată piesă de colecție.

MOBILIER PENTRU CAMERA DE LECTURĂ/ LOISIR

Biblioteca Veneția Lux

Ce poate fi mai frumos, mai elegant și mai nobil decât o bibliotecă plină cu cărți!

Iar o bibliotecă din lemn masiv va fi cu siguranță o comoară de neprețuit, o comoară culturală desăvârșită.

Biblioteca din lemn masiv din colecția Veneția Lux impresionează prin calitatea finisajelor și prin liniile zvelte ale sculpturilor ornamentale –fiecare în parte lucrate manual.

Modul în care este compartimentată biblioteca asigură spațiu sufiecient pentru cărțile tale prețioase, cît și pentru fel de fel de alte mici comori culturale pe care le-ai adunat de-a lungul vremii.

MOBILIER PENTRU LOBBY SAU HOL

Fotoliu Firenze

Fotoliul din lemn masiv Firenze se va potivi de minune în lobby, alături de măsuța pentru cafea Firenze.

Remarcabil prin designul exclusivist cât și prin calitatea materialelor folosite, fotoliul Firenze este deopotriva comod și luxos.