Colecțiile de mobilă de lux marca Simex aduc în prim plan arta sculpturii în lemn și propun o linie clasică, elegantă și exclusivistă. Diferențele dintre colecții stau în detaliile minuțios lucrate de mână astfel încât fiecare este înzestrată cu o personalitate unică prin care exprimă putere, noblețe, delicatețe, frivolitate, lux ori poezie.

Jasmina, cea mai nouă colecție de mobilă din lemn masiv, lansată la începutul acestui an, aduce în prim plan un mix subtil între stilul clasic și cel modern.

O nouă colecție de mobilier marca Simex - Jasmina, 1, mobilasimex.ro

Ca element central al dormitorului, patul Jasmina impune prin nota de confort și lux, dar și relaxează și liniștește cu grația liniilor curbe și aspectul modern, tineresc și cald.

Inserțiile de furnir sculptate manual funcționează ca un liant între clasicul Rococo și minimalismul modern, completând stilistic imaginea unei opere de artă.

O nouă colecție de mobilier marca Simex - Jasmina, 2, mobilasimex.ro

Toaleta Jasmina etalează elemente de stil clasic, picioarele fiind înfrumusețate cu elemente sculptate manual. Un plus de eleganță care denotă faptul că jovialitatea tinerească a patului este totuși de natură nobilă.

O nouă colecție de mobilier marca Simex - Jasmina, 3, mobilasimex.ro

Noptiera din lemn masiv Jasmina urmează linia artistică a toaletei și închide astfel cercul expresivității artistice având ca element central rafinamentul clasic al Rococo-ului.

Colecția Jasmina include și un taburet din lemn masiv, tapisat și lucrat pentru a impresiona privirile cu grația și eleganța lui, cât și o ramă de oglindă din lemn masiv care completează de minune toaleta.

Descoperă noua colecție Jasmina în showroom-ul nostru online sau în magazinele Simex din București, Cluj-Napoca, Sibiu, Șimleu Silvaniei!