Dragi parteneri, Simex împlinește 7 decenii și jumătate de existență, devenind astfel una dintre cele mai longevive fabrici de producție a mobilierului din România. Nu am fi ajuns aici fără sprijinul vostru, al colegilor, partenerilor și clienților noștri – o fabrică de tradiție în producția mobilierului din lemn masiv, apreciat la nivel mondial.

Mobila Simex înseamnă astăzi pentru mii de clienți, atât din România, cât și din afara țării, esența calității și confortului, expresia luxului și eleganței.

În spatele acestor 75 de ani stă efortul mai multor generații de proiectanți de mobilier, meșteri în prelucrarea lemnului, agenți de vânzări și nu numai. O echipă longevivă, unită și frumoasă care a reușit să mobileze atât casele clienților Simex, cât și timpul pentru a oferi neîntrerupt mobilier de calitate excepțională, decor de poveste clasică, nemuritoare.

Chiar dacă de-a lungul deceniilor am fost nevoiți să traversăm și perioade dificile, așa cum este anul acesta pentru producătorii de mobilier, am reușit să împrumutăm din abilitatea de a sculpta lemnul și am reușit să sculptăm soluții pentru continuitate.

În ciuda timpurilor care nu mai au răbdare pentru realizarea produselor de calitate, am fost motivați de dorința de a oferi generațiilor viitoare un mobilier de zestre, un mobilier realizat cu migală și responsabilitate, un mobilier frumos care să reziste. Și am reușit.

Vă mulțumim tuturor celor care ați participat și participați în continuare la continuitatea acestei povești elegante, sculptată în lemn masiv. Povestea Simex este și povestea voastră. Simex este și zestrea voastră.