Comutare în navigare
Coșul meu

Comutare în navigare
open icon

Stiri

 1. Istoria mobilierului de lux și rolul său actual

  Conform cercetărilor arheologice, mobilele timpurii au apărut în urmă cu 30 000 de ani, fiind sculptate din lemn, piatră și oase de animale. Una dintre cele mai vechi mobile ce a supraviețuit până azi este compusă din dulapuri, comode și paturi, toate făcute din piatră.
 2. Amenajarea biroului, la comandă, cu mobilier din lemn masiv

  Mobilierul din lemn masiv reprezintă cu siguranță un punct forte în amenajarea biroului atunci când vorbim de cel mai înalt nivel social ori de business.
 3. Lemnul masiv sau experiența luxului

  În ultimii ani, mobila din lemn masiv a început să câștige teren în fața celei din pal sau mdf. Bibliotecile din lemn masiv, sau paturile din lemn masiv au început să fie preferate de cei care se mută la casă, ori în apartamente cu camere spațioase.
 4. Granturi de investitii pentru hotelieri

  Granturi de investitii pentru hotelieri, compania Simex SA vine in sprijinul dumneavoastra pentru reamenajarea si modernizarea spatiilor de cazare.
 5. Mobilierul Simex, pe mâini de “aur”. Interviu cu artistul Laszlo Ballai

  Datorită meșterilor care lucrează aici, fabrica Simex se aseamănă mai mult o galerie de artă. Artiștii sculptează piesele și le asamblează, creând capodopere practice. Mobilier care să poată fi folosit zeci de ani și admirat tot atâția. Modest, pasionat și talentat, Laszlo Ballai este unul dintre principalii meșteri artiști ai echipei. În cei douăzeci de ani de când este alături de Simex, Laszlo a executat în proporție de 90% prototipurile, participând vital la propagarea tradiției meșteșugului transilvănean, un meșteșug extraordinar de frumos și de o valoare inestimabilă.
 6. Expo Mobila 2020 la Timișoara

  Timișoara redevine capitale mobilei românești. Prima ediție de anul acesta a EXPO MOBILA va avea loc în perioada 16 – 19 iulie, la Centrul Regional de Afaceri. Manifestarea reunește producători și distribuitori români, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina atât publicul larg, cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de mobilier și accesorii, dar și cu sisteme inteligente din industria mobilei.
 7. Mobilier la comandă, marca Simex

  În acest articol ne referim strict la comenzile pentru proiecte rezidențiale, mai exact la mobilierul pe care îl comandăm pentru “acasă”.
 8. SIMEX deschide un showroom spectaculos în București

  Noul showroom este amplasat în Voluntari, pe Bulevardul Pipera, Nr. 1S și are o suprafață de 302 mp. O clădire cu un design aparte, dedicată în exclusivitate prezentării colecțiilor SIMEX.
 9. Simex – locomotiva care trage industria românească de mobilă în Rusia

  Consilierul economic al Ambasadei Federației Ruse în Romania, dl. Alexandr Evgenevich Tyurin, s-a deplasat de la București, să viziteze pavilionul fabricilor românești, prezente la Expoziția lnternațională de Mobilă din Moscova: “Noi rușii, ne bucuram foarte mult să vedem 15 producători români de mobilă prezenți aici în Rusia, în frunte cu brandul SIMEX care este locomotiva mobilei românești și ambasadorul economic al României în Rusia și în multe alte țări.
 10. România cucerește Rusia cu mobila românească

  ROMÂNIA a reluat participarea cu stand național la expoziția internațională de mobilă din Rusia, iar rezultatele sunt pe măsură. Alături de SIMEX, 14 mari producători români reprezintă ROMÂNIA la expoziția de mobilă și design MEBEL, care se desfășoară la Moscova, în perioada 18 – 22 noiembrie 2019. Expunem pe o suprafață de 522 mp. Din datele statistice pe primele 7 luni ale acestui an rezultă o creștere cu 42% a exportului de mobilă românească pe Federația Rusă.
Pagină
WA button WA button
închide