Comutare în navigare
Coșul meu
Comutare în navigare
open icon

Stiri

 1. Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă de România, Dumitru Blaga, trage un semnal de alarmă cu privire la problemele cu care se confruntă industria de mobilă, pe fondul dezinteresului manifestat de clasa politică.

  Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România consideră că pentru revigorarea industriei de profil este nevoie de luarea unor măsuri urgente. Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă de România, Dumitru Blaga, trage un semnal de alarmă cu privire la problemele cu care se confruntă industria de mobilă, pe fondul dezinteresului manifestat de clasa politică.
 2. O nouă ediție a EXPOMOBILA TIMIȘOARA 2019

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a V-a ediție a expoziţiei naţionale “EXPOMOBILA TIMIȘOARA”.
 3. Te așteptăm la Salonul de Mobilă Sibiu 2019!

  Weekend-ul acesta (11-13 octombrie) ești așteptat la Salonul de Mobilă Sibiu 2019. Hai la REDAL EXPO pentru a cunoaște în detaliu mobila Simex și pentru a afla poveștile meșteșugului de a face mobilier prin procedee tradiționale.
 4. Directorul producătorului de mobilă Simex din Sălaj, Dumitru Blaga, a fost ales vicepreşedinte al APMR

  Directorul producătorului de mobilă Simex din Sălaj, Dumitru Blaga, a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR). El vine cu o experienţă de 33 de ani în industria lemnului, în care activează din 1986. Brandul internaţional de mobilă Simex s-a născut acum 70 de ani, în 1947. România rămâne una din ţările europene cu o puternică tradiţie în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creşterea în ascensiune a exporturilor din acest sector. Mobilă Simex este apreciată la nivel mondial, spre exemplu, în viziunea cumpărătorului de mobilă din spaţiul ex-URSS brandul Simex este „mercedesul românesc”, spun printr-un comunicat reprezentanţii companiei.
 5. Arta confecționării Mobilierului din inima Transilvaniei, în imagini

  Fiecare piesă de mobilier înseamnă zeci de ore de muncă pentru că o mare parte din aceasta este realizată manual, cu atenție la fiecare milimetru. Vă invităm să urmăriți povestea mobilei Simex, relatată de imaginile surprinse în fabrica noastră din Șimleul Silvaniei.
 6. Cum sa mobilezi un hotel de 5 stele cand ai clienti exigenti

  Cu o experienta de peste 60 de ani in fabricarea mobilei si cu numeroase colectii de mobilier in portofoliu, raspandite in intreaga lume, Simex ofera astazi clientilor sai piese de mobilier pentru cele mai exigente standarde hoteliere, testate in cele mai pretentioase medii.
 7. Salonul de Mobila Sibiu 2019

  Mobila SIMEX vine la Salonul de Mobila Sibiu 2019 - editia de primavara! In perioada 5-7 aprilie va asteptam la Redal Expo.
 8. Romexpo 14-17 Martie 2019

  Vă invitam sa vizitati standul Simex, în cadrul expozitiei MOBILA Expo, de la Romexpo, in intervalul 14 - 17 martie 2019!
 9. Expozitia Internationala de Mobila – ImmCologne 2019

  Dupa cum obisnuim de ceva vreme, la inceputul fiecarui an, lansam invitatia de a ne fi alaturi, in standul M O O D by SIMEX.
WA button WA button
închide