Comutare în navigare
Coșul meu
Comutare în navigare
open icon

Stiri

 1. Mobilierul Simex, pe mâini de “aur”. Interviu cu artistul Laszlo Ballai

  Datorită meșterilor care lucrează aici, fabrica Simex se aseamănă mai mult o galerie de artă. Artiștii sculptează piesele și le asamblează, creând capodopere practice. Mobilier care să poată fi folosit zeci de ani și admirat tot atâția. Modest, pasionat și talentat, Laszlo Ballai este unul dintre principalii meșteri artiști ai echipei. În cei douăzeci de ani de când este alături de Simex, Laszlo a executat în proporție de 90% prototipurile, participând vital la propagarea tradiției meșteșugului transilvănean, un meșteșug extraordinar de frumos și de o valoare inestimabilă.
 2. Expo Mobila 2020 la Timișoara

  Timișoara redevine capitale mobilei românești. Prima ediție de anul acesta a EXPO MOBILA va avea loc în perioada 16 – 19 iulie, la Centrul Regional de Afaceri. Manifestarea reunește producători și distribuitori români, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina atât publicul larg, cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de mobilier și accesorii, dar și cu sisteme inteligente din industria mobilei.
 3. Mobilier la comandă, marca Simex

  În acest articol ne referim strict la comenzile pentru proiecte rezidențiale, mai exact la mobilierul pe care îl comandăm pentru “acasă”.
 4. SIMEX deschide un showroom spectaculos în București

  Noul showroom este amplasat în Voluntari, pe Bulevardul Pipera, Nr. 1S și are o suprafață de 302 mp. O clădire cu un design aparte, dedicată în exclusivitate prezentării colecțiilor SIMEX.
 5. Simex – locomotiva care trage industria românească de mobilă în Rusia

  Consilierul economic al Ambasadei Federației Ruse în Romania, dl. Alexandr Evgenevich Tyurin, s-a deplasat de la București, să viziteze pavilionul fabricilor românești, prezente la Expoziția lnternațională de Mobilă din Moscova: “Noi rușii, ne bucuram foarte mult să vedem 15 producători români de mobilă prezenți aici în Rusia, în frunte cu brandul SIMEX care este locomotiva mobilei românești și ambasadorul economic al României în Rusia și în multe alte țări.
 6. România cucerește Rusia cu mobila românească

  ROMÂNIA a reluat participarea cu stand național la expoziția internațională de mobilă din Rusia, iar rezultatele sunt pe măsură. Alături de SIMEX, 14 mari producători români reprezintă ROMÂNIA la expoziția de mobilă și design MEBEL, care se desfășoară la Moscova, în perioada 18 – 22 noiembrie 2019. Expunem pe o suprafață de 522 mp. Din datele statistice pe primele 7 luni ale acestui an rezultă o creștere cu 42% a exportului de mobilă românească pe Federația Rusă.
 7. Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă de România, Dumitru Blaga, trage un semnal de alarmă cu privire la problemele cu care se confruntă industria de mobilă, pe fondul dezinteresului manifestat de clasa politică.

  Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România consideră că pentru revigorarea industriei de profil este nevoie de luarea unor măsuri urgente. Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă de România, Dumitru Blaga, trage un semnal de alarmă cu privire la problemele cu care se confruntă industria de mobilă, pe fondul dezinteresului manifestat de clasa politică.
 8. O nouă ediție a EXPOMOBILA TIMIȘOARA 2019

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a V-a ediție a expoziţiei naţionale “EXPOMOBILA TIMIȘOARA”.
 9. Te așteptăm la Salonul de Mobilă Sibiu 2019!

  Weekend-ul acesta (11-13 octombrie) ești așteptat la Salonul de Mobilă Sibiu 2019. Hai la REDAL EXPO pentru a cunoaște în detaliu mobila Simex și pentru a afla poveștile meșteșugului de a face mobilier prin procedee tradiționale.
 10. Directorul producătorului de mobilă Simex din Sălaj, Dumitru Blaga, a fost ales vicepreşedinte al APMR

  Directorul producătorului de mobilă Simex din Sălaj, Dumitru Blaga, a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR). El vine cu o experienţă de 33 de ani în industria lemnului, în care activează din 1986. Brandul internaţional de mobilă Simex s-a născut acum 70 de ani, în 1947. România rămâne una din ţările europene cu o puternică tradiţie în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creşterea în ascensiune a exporturilor din acest sector. Mobilă Simex este apreciată la nivel mondial, spre exemplu, în viziunea cumpărătorului de mobilă din spaţiul ex-URSS brandul Simex este „mercedesul românesc”, spun printr-un comunicat reprezentanţii companiei.
Pagină
WA button WA button
închide