Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Blog - Mobila Simex RSS Feed

15 feb. Targul de Mobila Expo 2024
Capustinschi Oana 0 1441
Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat în stil clasic, o sofă pentru un spațiu eclectic, o comodă TV în stil mid-century modern sau un spațiu de birou contemporan? Locul unde găsești su..
05 ian. Stilul victorian - alegerea ideală pentru confort și eleganță. Află cum să-ți transformi locuința într-un cadru de poveste
Capustinschi Oana 0 124
Există extrem de multe opțiuni pe care le poți lua în considerare, când vine vorba de amenajările interioare, care îți pot transforma locuința într-un adevărat loc de poveste. Stilul victorian este un..
05 dec. Stilul industrial – Elemente definitorii care conferă unicitate amenajărilor interioare
Capustinschi Oana 0 145
Stilul industrial este reprezentat de existența anumitor piese de design, expuse, nefinisate, în stare brută, dar cu un farmec aparte. Acest stil de amenajare este abordat atât în cadrul locuințelor, ..
13 nov. Casele englezești, un contrast captivant între sobrietatea arhitecturală și confortul interior – Idei atemporale de design ce redau rafinamentul interioarelor de altădată
Capustinschi Oana 0 179
Stilul care definește casele englezești se impune printr-o contradicție care s-a conturat între aspectul riguros al elementelor specifice designului britanic și senzația de căldură pe care o resimți a..
05 nov. Dumitru Blaga este noul președinte al Asociației Producătorilor de Mobilă din România
Capustinschi Oana 0 292
Asociația Producătorilor de Mobilă din România are o nouă conducere. Noul Consiliu Director al APMR a fost ales în urma votului online al membrilor. Cei 19 reprezentanți ai companiilor care și-au asum..
12 oct. Art deco în designul interior - ce semnifică și care sunt piesele de mobilier care îl definesc
Capustinschi Oana 0 339
Există extrem de multe opțiuni din care poți alege când vine vorba de amenajările interioare. De la cele moderniste, vintage și până la cele mai elegante opțiuni, variantele sunt nenumărate. Totuși, î..
09 sept. Amenajarea livingului mic: trucuri şi idei pentru a obţine un spaţiu elegant, primitor şi armonios
Capustinschi Oana 0 417
Livingul este camera de zi în care îţi petreci o bună parte din timp alături de familie şi cei dragi ţie. Dacă acest spaţiu este amenajat şi decorat conform stilului şi preferinţelor personale, dar şi..
22 aug. Descoperă Eleganța și Tradiția Mobilierului din Lemn Masiv cu Simex la Târgul de Mobilă BIFE SIM 2023
Capustinschi Oana 0 3911
De peste șapte decenii, Simex rămâne un simbol al excelenței în producția de mobilier din lemn masiv în România. Cu o tradiție care începe încă din 1947, Simex își continuă povestea în industria mobil..
01 aug. Amenajarea mansardei – Cum să valorifici la maxim potențialul spațiului din podul casei pentru o cameră suplimentară în locuința ta?
Capustinschi Oana 0 447
Locuința ta este proiectată cu mansardă sau ai în plan să realizezi una? Dacă dorești să-ți ridici nivelul de confort printr-un proiect de amenajare a unei mansarde de care să te bucuri la capacitatea..
23 iul. Amenajarea holului: creează spațiul la care ai visat mereu, pas cu pas
Capustinschi Oana 0 1728
Holul este primul spațiu din locuința ta cu care musafirii intră în contact, așa încât el va fi responsabil de prima impresie și merită toată atenția ta. În plus, este spațiul în care și tu pășești pr..
21 iun. Stil clasic: lasă-te inspirat și descoperă ce elemente nu pot lipsi dintr-un spațiu amenajat în acest stil
Capustinschi Oana 0 394
Optarea pentru stilul clasic de design interior este una foarte apreciată, deoarece acest stil este o variantă atemporală, rafinată și sofisticată care pune accentul pe simetrie, detaliile ornamentale..
16 mai Living rustic - Sfaturi și idei utile pentru un design interior cât mai autentic
Capustinschi Oana 0 582
Toată lumea își dorește să aibă o casă cât mai primitoare și cât mai autentică, care să emane căldură și bun gust. Ei bine, livingul rustic se încadrează întocmai în aceste cerințe, având niște caract..
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)

WhatsApp