Meniu
Cosul Tau

⚡Comanda acum de 10.000 de lei si beneficiezi de transport si montaj gratuit!⚡

Stiri RSS Feed

17 mai Simex deschide un magazin de mobilier de lux, din lemn masiv, în Oradea
mobilasimex 0 46
Brandul Simex, producător român cu o tradiție de peste 70 de ani în fabricarea de mobilier din lemn masiv, deschide al cincilea magazin din țară, la Oradea. După showroom-ul din incinta fabricii (Șiml..
17 nov. La SIMEX ai reduceri EPICE de Black Friday
mobilasimex 0 488
Dacă e noiembrie, e Back Friday! Anul acesta am pregătit pentru tine REDUCERI EPICE la 9 colecții de mobilier de lux marca Simex! Așadar, pe lângă bucuria de a-ți decora casa cu excepționale piese de ..
25 oct. Mai sunt la modă șemineele?
mobilasimex 0 551
Ideea unui cămin cald, confortabil și primitor ne încântă și ne face să alegem cu foarte mare atenție mobilierul și decorațiunile atunci când ne mutăm într-o casă nouă sau când decidem să schimbăm des..
10 sept. Descoperă magia lemnului masiv la BIFE SIM 2021
mobilasimex 0 6443
Dragi iubitori ai lemnului masiv, avem onoarea să vă invităm la o nouă ediție BIFE SIM, unde vom fi prezenți alături de noile noastre colecții, precum și de produsele noastre de top. Vă așteptăm entu..
09 sept. Ne vedem la Salonul de Mobilă Sibiu!
mobilasimex 0 455
Dragi sibieni, și nu numai, vă invităm la Salonul de Mobilă Sibiu unde vom fi prezenți săptămâna viitoare (17-19 septembrie), alături de câteva dintre produsele noastre de top. Târgul de mobilă va av..
09 iun. O nouă colecție de mobilier, marca Simex: JASMINA
mobilasimex 0 2302
Colecțiile de mobilă de lux marca Simex aduc în prim plan arta sculpturii în lemn și propun o linie clasică, elegantă și exclusivistă. Diferențele dintre colecții stau în detaliile minuțios lucrate de..
09 iun. RUSTIC: O nouă serie de mobilier. Mese moderne și inedite din lemn masiv
mobilasimex 0 538
Noua serie RUSTIC de la Simex reevidențiază tradiția românească a sculpturii și prelucrării lemnului din nordul Transilvaniei. RUSTIC reușește să îmbine stilul maramureșean al prelucrării lemnului cu ..
13 apr. Istoria Mobilierului De Lux Și Rolul Său Actual
mobilasimex 0 357
Mobilierul a apărut în mod evident în primul rând pentru a satisface nevoile practice primare. De la mâncat până la dormit, de la masa de lucru până la scaune, mobilierul a ajutat omenirea să facă paș..
20 ian. Lemnul Masiv Sau Experiența Luxului
mobilasimex 0 278
Felul în care alegi să îți mobilezi și să decorezi casa reflectă o parte din personalitatea ta, cât și felul în care tu te simți confortabil. Piesele de mobilier au trecut prin mai multe schimbări în..
14 dec. Granturi de investitii pentru hotelieri
mobilasimex 0 235
Granturi de investitii pentru hotelieri, compania Simex SA vine in sprijinul dumneavoastra pentru reamenajarea si modernizarea spatiilor de cazare. Va oferim o gama completa de mobilier hotelier din l..
08 sept. Mobilierul Simex, pe mâini de “aur”. Interviu cu artistul Laszlo Ballai
mobilasimex 0 12057
Datorită meșterilor care lucrează aici, fabrica Simex se aseamănă mai mult o galerie de artă. Artiștii sculptează piesele și le asamblează, creând capodopere practice. Mobilier care să poată fi folosi..
14 iul. Expo Mobila 2020 la Timișoara
mobilasimex 0 4157
Centrul Regional de Afaceri , Timişoara 16 iul. 2020 - 19 iul. 2020, 10:00 - 20:00 Manifestarea reunește producători și distribuitori români, care vor întâmpina vizitatorii cu o gamă largă de mobilier..
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)

WhatsApp