Meniu
Cosul Tau

Posibilitatea platii in rate!

Transport si montaj gratuit la toate comenzile de peste 10.000 Lei


SUNA ACUM: (0372) 474 000

Blog - Mobila Simex RSS Feed

09 sept. Amenajarea livingului mic: trucuri şi idei pentru a obţine un spaţiu elegant, primitor şi armonios
Capustinschi Oana 0 41
Livingul este camera de zi în care îţi petreci o bună parte din timp alături de familie şi cei dragi ţie. Dacă acest spaţiu este amenajat şi decorat conform stilului şi preferinţelor personale, dar şi..
22 aug. Descoperă Eleganța și Tradiția Mobilierului din Lemn Masiv cu Simex la Târgul de Mobilă BIFE SIM 2023
Capustinschi Oana 0 2983
De peste șapte decenii, Simex rămâne un simbol al excelenței în producția de mobilier din lemn masiv în România. Cu o tradiție care începe încă din 1947, Simex își continuă povestea în industria mobil..
01 aug. Amenajarea mansardei – Cum să valorifici la maxim potențialul spațiului din podul casei pentru o cameră suplimentară în locuința ta?
Capustinschi Oana 0 50
Locuința ta este proiectată cu mansardă sau ai în plan să realizezi una? Dacă dorești să-ți ridici nivelul de confort printr-un proiect de amenajare a unei mansarde de care să te bucuri la capacitatea..
23 iul. Amenajarea holului: creează spațiul la care ai visat mereu, pas cu pas
Capustinschi Oana 0 61
Holul este primul spațiu din locuința ta cu care musafirii intră în contact, așa încât el va fi responsabil de prima impresie și merită toată atenția ta. În plus, este spațiul în care și tu pășești pr..
21 iun. Stil clasic: lasă-te inspirat și descoperă ce elemente nu pot lipsi dintr-un spațiu amenajat în acest stil
Capustinschi Oana 0 94
Optarea pentru stilul clasic de design interior este una foarte apreciată, deoarece acest stil este o variantă atemporală, rafinată și sofisticată care pune accentul pe simetrie, detaliile ornamentale..
16 mai Living rustic - Sfaturi și idei utile pentru un design interior cât mai autentic
Capustinschi Oana 0 266
Toată lumea își dorește să aibă o casă cât mai primitoare și cât mai autentică, care să emane căldură și bun gust. Ei bine, livingul rustic se încadrează întocmai în aceste cerințe, având niște caract..
18 apr. Simex,
Capustinschi Oana 0 178
Simex, producător românesc de mobilier din lemn masiv, reprezintă România la expoziția internațională Salone del Mobile Milano, organizată în Italia, o țară care dă tonul în materie de modă și nu numa..
09 apr. Simex Salonul Imobiliar Bucuresti MAI 2023
Capustinschi Oana 0 601
Cu Simex, poți avea mobila din lemn masiv pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!Eleganță, calitate și durabilitate sunt doar câteva dintre caracteristicile mobilierului nostru din lemn masiv, care se potr..
23 feb. Simex vă așteaptă la târgul de mobilier de la ROMEXPO
Capustinschi Oana 0 604
Simex vă așteaptă la târgul de mobilier de la ROMEXPOMobila Expo, unul dintre cele mai mari târguri de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă din România va avea loc anul acesta în perioada 23..
06 feb. Simex, prezent cu 3 colecții de excepție la Salonul de Mobilă Sibiu
Capustinschi Oana 0 899
Simex va fi prezent și la ediția de anul acesta a Salonului de Mobilă Sibiu care va avea loc la REDAL EXPO (Str. Johann Sebastian Bach, Nr. 4), în weekend-ul 17-19 februarie.Standul  Simex, amenajat î..
05 dec. Târgul de cadouri Simex 2022
Capustinschi Oana 0 222
În perioada 9-11 decembrie te așteptăm cu entuziasm la Târgul de cadouri, decorațiuni și suveniruri, desfășurat la ROMEXPO (Bd. Mărăști, Nr. 65-67, Sector 1, București). De aici vei putea achiziționa ..
09 nov. Salonul imobiliar Bucuresti Noiembrie 2022
Capustinschi Oana 0 695
Pentru că orice casă nouă merită un mobilier nou, în perioada 18-20 noiembrie 2022 te așteptăm la standul nostru de la Palatul Parlamentului, din cadrul Salonului Imobiliar București. Aici vei putea a..
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)

WhatsApp