Menu
Your Cart

News RSS Feed

09 Jun O nouă colecție de mobilier, marca Simex: JASMINA
mobilasimex 0 242
Colecțiile de mobilă de lux marca Simex aduc în prim plan arta sculpturii în lemn și propun o linie clasică, elegantă și exclusivistă. Diferențele dintre colecții stau în detaliile minuțios lucrate de..
13 Apr Istoria Mobilierului De Lux Și Rolul Său Actual
mobilasimex 0 53
Mobilierul a apărut în mod evident în primul rând pentru a satisface nevoile practice primare. De la mâncat până la dormit, de la masa de lucru până la scaune, mobilierul a ajutat omenirea să facă paș..
01 Mar Amenajarea Biroului, La Comandă, Cu Mobilier Din Lemn Masiv
mobilasimex 0 16
Mobilierul din lemn masiv reprezintă cu siguranță un punct forte în amenajarea biroului atunci când vorbim de cel mai înalt nivel social ori de business. Eleganța, luxul și exclusivismul pe care îl o..
20 Jan Lemnul Masiv Sau Experiența Luxului
mobilasimex 0 58
Felul în care alegi să îți mobilezi și să decorezi casa reflectă o parte din personalitatea ta, cât și felul în care tu te simți confortabil. Piesele de mobilier au trecut prin mai multe schimbări în..
14 Dec Granturi de investitii pentru hotelieri
mobilasimex 0 50
Granturi de investitii pentru hotelieri, compania Simex SA vine in sprijinul dumneavoastra pentru reamenajarea si modernizarea spatiilor de cazare. Va oferim o gama completa de mobilier hotelier din l..
08 Sep Mobilierul Simex, pe mâini de “aur”. Interviu cu artistul Laszlo Ballai
mobilasimex 0 11734
Datorită meșterilor care lucrează aici, fabrica Simex se aseamănă mai mult o galerie de artă. Artiștii sculptează piesele și le asamblează, creând capodopere practice. Mobilier care să poată fi folosi..
14 Jul Expo Mobila 2020 la Timișoara
mobilasimex 0 3763
Centrul Regional de Afaceri , Timişoara 16 iul. 2020 - 19 iul. 2020, 10:00 - 20:00 Manifestarea reunește producători și distribuitori români, care vor întâmpina vizitatorii cu o gamă largă de mobilier..
18 May Mobilier La Comandă, Marca Simex
mobilasimex 0 11762
Pentru că întrebările voastre cu privire la condițiile de realizare a mobilierului la comandă marca Simex sunt numeroase, ne-am propus să răspundem la ele mai pe larg cu ajutorul colegului nostru Cosm..
05 Feb SIMEX deschide un showroom spectaculos în București
mobilasimex 0 8892
Brandul de mobilier de lux Simex s-a mutat într-un spațiu spectaculos din Capitală, cu o suprafață de peste 300 mp. Noul showroom este amplasat în Voluntari, pe Bulevardul Pipera, Nr. 1S și are o supr..
27 Nov România Cucerește Rusia Cu Mobila Românească
mobilasimex 0 4566
ROMÂNIA a reluat participarea cu stand național la expoziția internațională de mobilă din Rusia, iar rezultatele sunt pe măsură. Alături de SIMEX, 14 mari producători români reprezintă ROMÂNIA la exp..
27 Nov Simex – locomotiva care trage industria românească de mobilă în Rusia
mobilasimex 0 12508
Consilierul economic al Ambasadei Federației Ruse în Romania, dl. Alexandr Evgenevich Tyurin, s-a deplasat de la București, să viziteze pavilionul fabricilor românești, prezente la Expoziția lnternați..
18 Nov Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă de România, Dumitru Blaga, trage un semnal de alarmă cu privire la problemele cu care se confruntă industria de mobilă, pe fondul dezinteresului manifestat de clasa politică
mobilasimex 0 55
Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România consideră că pentru revigorarea industriei de profil este nevoie de luarea unor măsuri urgente. Vicepreşedintele Asociaţiei Producători..
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)

WhatsApp