Menu
Your Cart
15% OFF on all products. Shop Now.

News RSS Feed

10 Sep Descoperă magia lemnului masiv la BIFE SIM 2021
mobilasimex 0 3696
Descoperă magia lemnului masiv la BIFE SIM 2021! Dragi iubitori ai lemnului masiv, avem onoarea să vă invităm la o nouă ediție BIFE SIM, unde vom fi prezenți alături de noile noastre colecții, precum..
09 Sep Ne vedem la Salonul de Mobilă Sibiu!
mobilasimex 0 233
Dragi sibieni, și nu numai, vă invităm la Salonul de Mobilă Sibiu unde vom fi prezenți săptămâna viitoare (17-19 septembrie), alături de câteva dintre produsele noastre de top. Târgul de mobilă va av..
09 Jun O nouă colecție de mobilier, marca Simex: JASMINA
mobilasimex 0 598
Colecțiile de mobilă de lux marca Simex aduc în prim plan arta sculpturii în lemn și propun o linie clasică, elegantă și exclusivistă. Diferențele dintre colecții stau în detaliile minuțios lucrate de..
09 Jun RUSTIC: O nouă serie de mobilier. Mese moderne și inedite din lemn masiv
mobilasimex 0 279
Noua serie RUSTIC de la Simex reevidențiază tradiția românească a sculpturii și prelucrării lemnului din nordul Transilvaniei. RUSTIC reușește să îmbine stilul maramureșean al prelucrării lemnului cu ..
13 Apr Istoria Mobilierului De Lux Și Rolul Său Actual
mobilasimex 0 116
Mobilierul a apărut în mod evident în primul rând pentru a satisface nevoile practice primare. De la mâncat până la dormit, de la masa de lucru până la scaune, mobilierul a ajutat omenirea să facă paș..
20 Jan Lemnul Masiv Sau Experiența Luxului
mobilasimex 0 126
Felul în care alegi să îți mobilezi și să decorezi casa reflectă o parte din personalitatea ta, cât și felul în care tu te simți confortabil. Piesele de mobilier au trecut prin mai multe schimbări în..
14 Dec Granturi de investitii pentru hotelieri
mobilasimex 0 101
Granturi de investitii pentru hotelieri, compania Simex SA vine in sprijinul dumneavoastra pentru reamenajarea si modernizarea spatiilor de cazare. Va oferim o gama completa de mobilier hotelier din l..
08 Sep Mobilierul Simex, pe mâini de “aur”. Interviu cu artistul Laszlo Ballai
mobilasimex 0 11851
Datorită meșterilor care lucrează aici, fabrica Simex se aseamănă mai mult o galerie de artă. Artiștii sculptează piesele și le asamblează, creând capodopere practice. Mobilier care să poată fi folosi..
14 Jul Expo Mobila 2020 la Timișoara
mobilasimex 0 3883
Centrul Regional de Afaceri , Timişoara 16 iul. 2020 - 19 iul. 2020, 10:00 - 20:00 Manifestarea reunește producători și distribuitori români, care vor întâmpina vizitatorii cu o gamă largă de mobilier..
18 May Mobilier La Comandă, Marca Simex
mobilasimex 0 12228
Pentru că întrebările voastre cu privire la condițiile de realizare a mobilierului la comandă marca Simex sunt numeroase, ne-am propus să răspundem la ele mai pe larg cu ajutorul colegului nostru Cosm..
05 Feb SIMEX deschide un showroom spectaculos în București
mobilasimex 0 9301
Brandul de mobilier de lux Simex s-a mutat într-un spațiu spectaculos din Capitală, cu o suprafață de peste 300 mp. Noul showroom este amplasat în Voluntari, pe Bulevardul Pipera, Nr. 1S și are o supr..
27 Nov România Cucerește Rusia Cu Mobila Românească
mobilasimex 0 4631
ROMÂNIA a reluat participarea cu stand național la expoziția internațională de mobilă din Rusia, iar rezultatele sunt pe măsură. Alături de SIMEX, 14 mari producători români reprezintă ROMÂNIA la exp..
Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)

WhatsApp