Menu
Your Cart

⚡Comanda acum de 10.000 de lei si beneficiezi de transport si montaj gratuit!⚡

News RSS Feed

17 Nov La SIMEX ai reduceri EPICE de Black Friday
mobilasimex 0 364
Dacă e noiembrie, e Back Friday! Anul acesta am pregătit pentru tine REDUCERI EPICE la 9 colecții de mobilier de lux marca Simex! Așadar, pe lângă bucuria de a-ți decora casa cu excepționale piese de ..
25 Oct Mai sunt la modă șemineele?
mobilasimex 0 435
Dragi sibieni, și nu numai, vă invităm la Salonul de Mobilă Sibiu unde vom fi prezenți săptămâna viitoare (17-19 septembrie), alături de câteva dintre produsele noastre de top. Târgul de mobilă va av..
10 Sep Descoperă magia lemnului masiv la BIFE SIM 2021
mobilasimex 0 6298
Descoperă magia lemnului masiv la BIFE SIM 2021! Dragi iubitori ai lemnului masiv, avem onoarea să vă invităm la o nouă ediție BIFE SIM, unde vom fi prezenți alături de noile noastre colecții, precum..
09 Sep Ne vedem la Salonul de Mobilă Sibiu!
mobilasimex 0 364
Dragi sibieni, și nu numai, vă invităm la Salonul de Mobilă Sibiu unde vom fi prezenți săptămâna viitoare (17-19 septembrie), alături de câteva dintre produsele noastre de top. Târgul de mobilă va av..
09 Jun O nouă colecție de mobilier, marca Simex: JASMINA
mobilasimex 0 1715
Colecțiile de mobilă de lux marca Simex aduc în prim plan arta sculpturii în lemn și propun o linie clasică, elegantă și exclusivistă. Diferențele dintre colecții stau în detaliile minuțios lucrate de..
09 Jun RUSTIC: O nouă serie de mobilier. Mese moderne și inedite din lemn masiv
mobilasimex 0 425
Noua serie RUSTIC de la Simex reevidențiază tradiția românească a sculpturii și prelucrării lemnului din nordul Transilvaniei. RUSTIC reușește să îmbine stilul maramureșean al prelucrării lemnului cu ..
13 Apr Istoria Mobilierului De Lux Și Rolul Său Actual
mobilasimex 0 232
Mobilierul a apărut în mod evident în primul rând pentru a satisface nevoile practice primare. De la mâncat până la dormit, de la masa de lucru până la scaune, mobilierul a ajutat omenirea să facă paș..
20 Jan Lemnul Masiv Sau Experiența Luxului
mobilasimex 0 209
Felul în care alegi să îți mobilezi și să decorezi casa reflectă o parte din personalitatea ta, cât și felul în care tu te simți confortabil. Piesele de mobilier au trecut prin mai multe schimbări în..
14 Dec Granturi de investitii pentru hotelieri
mobilasimex 0 178
Granturi de investitii pentru hotelieri, compania Simex SA vine in sprijinul dumneavoastra pentru reamenajarea si modernizarea spatiilor de cazare. Va oferim o gama completa de mobilier hotelier din l..
08 Sep Mobilierul Simex, pe mâini de “aur”. Interviu cu artistul Laszlo Ballai
mobilasimex 0 11964
Datorită meșterilor care lucrează aici, fabrica Simex se aseamănă mai mult o galerie de artă. Artiștii sculptează piesele și le asamblează, creând capodopere practice. Mobilier care să poată fi folosi..
14 Jul Expo Mobila 2020 la Timișoara
mobilasimex 0 4052
Centrul Regional de Afaceri , Timişoara 16 iul. 2020 - 19 iul. 2020, 10:00 - 20:00 Manifestarea reunește producători și distribuitori români, care vor întâmpina vizitatorii cu o gamă largă de mobilier..
18 May Mobilier La Comandă, Marca Simex
mobilasimex 0 12493
Pentru că întrebările voastre cu privire la condițiile de realizare a mobilierului la comandă marca Simex sunt numeroase, ne-am propus să răspundem la ele mai pe larg. În acest articol ne referim stri..
Showing 1 to 12 of 24 (2 Pages)

WhatsApp