Acord de confidentialitate

SIMEX SA este proprietarul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SIMEX SA fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

SIMEX SA nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ. Colectarea datelor se face prin formularul de inregistrare la newsletter si prin formularul de contact prin propria initiativa a utilizatorilor. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea.

SIMEX SA nu este responsabila pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul SIMEX SA. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SIMEX SA de confidentialitate. Faptul ca site-ul SIMEX SA contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca SIMEX SA sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la SIMEX SA numai in urma completarii formularului de inregistrare la newsletter. SIMEX SA isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate. Atat la utilizarea online cat si offline a site-ului.

SIMEX SA se obliga a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului. Prezentul Acord de Confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SIMEX SA. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SIMEX SA.

SIMEX SA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Acordul de Confidentialitate , fara nici un fel de notificare prealabila.