Magazine Mobila Catalog mobila online
OFERTA LAST MINUTE! La magazinul Mobila Simex din Ghencea (B-dul. Ghencea, Nr. 126-132, vizavi de stadionul Steaua, mai exact, in incinta Home&Design Mall), beneficiati, in aceasta perioada, de 30% REDUCERE la toate produsele de mobilier expuse in showroom. Atentie: STOC LIMITAT!
 
Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: http://www.mobilasimex.ro/index.php?route=information/news&news_id=64

 

De asemenea, va stam la dispozitie, la urmatoarele date de contact:

  • Telefon: (+40) 726 053 381
  • E-mail: simex.ghencea@mobilasimex.ro (Mariana Iancu, Departament Comercial SIMEX GHENCEA)
  • Adresa: B-dul. Ghencea, Nr. 126-132, (Vizavi de stadionul Steaua), In incinta Home&Design Mall,  Sectorul 6, Bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

Mobila din lemn masiv

La Simex ai parte de o gama diversa de mobila si mobilier.Daca doriti un decor de lux, elegant, o colectie de mobilier de arta, clasica, o piesa modelata in lemn masiv? Parcurgeti catalogul nostru de mobila online si veti descoperi sute de articole de mobila si decoratiuni la preturi avantajoase.
Producem mobila dormitor, birou, hotel, sufragerie, bucatarie, birou, canapele, mese, baruri din cele mai luxoase colectii din mobila lemn precum cleopatra lux, cristina, venetia, afrodita, flora, firenze, elysee. Poti comanda mobila online sau direct in magazinele noastre.

Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex