GALERIE FOTO Catalog mobila online Mobilier Simex Magazine Mobila

Gaseste-ne pe Facebook

Mobila Simex va invita sa descoperiti Noile Colectii de Mobilier 2016!

Mobila Simex va invita sa descoperiti noile colectii de mobilier, lansate in 2016, care corespund celor mai exigente gusturi si pretentii din partea clientilor nostri.

Toate colectiile Mobila Simex sunt realizate din esente nobile de lemn masiv, in fabricile proprii de mobila din Ardeal, avand, astfel, marele avantaj de a se impune pe piata prin preturile de producator si calitatea consacrata a produselor Simex, care ne-a diferentiat in piata, in cele peste doua decenii de activitate.

Raportul excelent calitate-pret, eleganta desavarsita a pieselor de mobilier, precum si seriozitatea si profesionalismul companiei in satisfacerea asteptarilor clientilor consitutie valorile noastre de brand, prin care ne-am castigat un flux in permanenta crestere de clienti fideli, care ne recomanda, de fiecare data, mai departe, prietenilor si cunoscutilor.

 

Plasma Regina

Opulenta se alatura elegantei absolute si bunului gust in design-ul de mare virtuozitate tehnica si estetica al Plasmei Regina, inspirand, astfel, un rafinament demn de o locuinta de 5 stele.

Compartimentarea bine structurata a celor 2 Cristaliere cu usa stanga/dreapta, precum si a Bufetului Plasma cu Rama TV, si imbinarea oramentelor estetice sculptate si pictate manual de catre artistii in arta lemnului din fabricile de mobila Simex din Ardeal, confera un stil unic si plin de personalitate Colectiei Regina.

Setul de TV Plasma Regina este realizat din esente nobile de lemn masiv si se poate realiza atat pe finisaj Standard, cat si pe finisaj Alb-Auriu, iar transportul si montajul sunt oferite gratuit, pe intreg teritoriul tarii.

Va invitam sa descoperiti Plasma Regina, consultand site-ul nostru: http://www.mobilasimex.ro/colectia-regina/plasma-colectia-regina

Plasma Regina – Finisaj Alb-Auriu

Plasma Regina – Finisaj Standard

Plasma Cleopatra Lux

Prin design-ul somptuos, executat din lemn masiv si integral ornamentat cu sculptura executata manual, Plasma Cleopatra Lux solidifica si duce mai departe pasiunea si traditia mesterilor din fabricile de mobila Simex din Ardeal in producerea mobilei stil la cele mai inalte standarde.

Intarsia fina aplicata pe corpurile de mobiler din componenta Plasmei Cleopatra Lux completeaza design-ul pretios, aducand, de asemenea, un plus de valoare lemnului lucrat din esente de cea mai buna calitate.

Va invitam sa descoperiti Plasma Cleopatra Lux consultand site-ul nostru: http://www.mobilasimex.ro/cleopatra-lux/cleopatra-lux-bufet-tv

Plasma Cleopatra Lux

Dormitorul Yana

Dormitorul Yana pune in valoare cele mai somptuoase si inovative linii si finisaje din esente de lemn masiv, ce executate intr-un mod extrem de atent si precis, in fabricile de mobila Simex din Ardeal, dand, astfel, nota de stil a celor mai rafinate interioare in care este amplasat.

Dormitorul Yana este realizat din esente nobile de lemn masiv, pe care le-a valorificat prin linia de design moderna, ceea ce aduce, astfel, un suflu extrem de tineresc, elegant si dinamic incaperii amenajate.

Transportul si montajul sunt incluse in preturile produselor, pe intreg teritoriul tarii! Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati site-ul: http://www.mobilasimex.ro

Dormitor Yana

Dormitorul Rustik

Pastrand impregnate profund in fibra lemnului traditia si calitatea recunoscuta a mobilierului Simex, Dormitorul Rustik reuneste standardele inalte estetice si de executie ale mobilierului de arta, consacrat al brandului Simex in randul iubitorilor mobilei clasice, si tendintele de confort, design si functionalitate din prezent, creand astfel un ambient ce inspira mult bun gust si rafinament.

Dormitorul Rustik este realizat in linie rustik-moderne, din esente pretioase de lemn masiv, iar transportul si montajul - din partea Simex! Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati site-ul: http://www.mobilasimex.ro

 

Dormitor Rustik

Camera Tineret Paris

Camera Tineret Paris se remarca printr-un design deosebit de acurat, in linii drepte si simple, ce se vor adapta perfect asteptarilor dumneavoastra.

Colectia Paris este realizata din lemn masiv si pastreaza intocmai linia estetica a brandului Simex, imbinand armonios decorul unui interior de dormitor cu cel al unui interior de camera de lucru, prin alaturarea unor piese de mobilier precum pat, noptiere si dulap, cu birou, scaun si etajera.

Pentru mai multe informatii despre produsele din Colectia Paris, preturi si dimensiuni, va rugam sa accesati:http://www.mobilasimex.ro/mobila-paris/camera-tineret-paris

Camera Tineret Paris

Bucatarie Mobila Simex

Bucatariile Mobila Simex surprind prin caracteristicile functionale inalt calitative, transpuse intr-o remarcabila diversitate estetica, si compun, astfel, veritabile concepte de interior, ce se adapteaza oricarui stil de ambientare. 

Gradul ridicat de rezistenta la uzura, datorat lacurilor speciale cu care este tratat lemnul de catre specialistii Simex, precum si sistemele inovatoare de compartimentare si incorporare a aparaturii electrocasnice conlucreaza cu elementele de design executate cu mare precizie din finisaje pretioase de lemn masiv, pentru a crea un tot unitar de reala valoare. 

Va invitam sa descoperiti portofoliul de bucatarii Mobila Simex - care se executa la comanda, pe dimensiunile solicitate de client, accesand site-ul nostru: 
http://www.mobilasimex.ro/mobila-bucatarie

 

 

Bucatarie Mobila Simex

Bucatarie Cora

Bucataria Cora este fabricata din esente de foarte buna calitate de lemn masiv si se executa numai la comanda. Designerii si proiectantii Mobila Simex se pot deplasa la domiciliul clientului pentru masuratori si a intocmi schita finala.

Va precizam, insa, faptul ca in pretul bucatariei sunt incluse Feroneria ( balamale, sistem culisare sertare ( Hettich ), manere mobilier, picurator vase, cos Jolly ), Blatul termorezistent si TVA, dar nu este inclusa si aparatura electrocasnica. 

De asemenea, va mentionam ca asiguram transportul si montajul gratuit in toata tara, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul: http://www.mobilasimex.ro/mobila-bucatarie

Bucatarie Cora

 

Va invitam sa descoperiti toate colectiile de mobila Simex, precum si noutatile si reducerile noastre, consultand site-ul: www.mobilasimex.ro!

 

 

 

 

Mobila din lemn masiv

La Simex ai parte de o gama diversa de mobila si mobilier.Daca doriti un decor de lux, elegant, o colectie de mobilier de arta, clasica, o piesa modelata in lemn masiv? Parcurgeti catalogul nostru de mobila online si veti descoperi sute de articole de mobila si decoratiuni la preturi avantajoase.
Producem mobila dormitor, birou, hotel, sufragerie, bucatarie, birou, canapele, mese, baruri din cele mai luxoase colectii din mobila lemn precum cleopatra lux, cristina, venetia, afrodita, flora, firenze, elysee. Poti comanda mobila online sau direct in magazinele noastre.

Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex