GALERIE FOTO Catalog mobila online Mobilier Simex Magazine Mobila

Gaseste-ne pe Facebook

MOBILA SIMEX BLACK FRIDAY: 15% REDUCERE -IN PERIOADA 19 – 28 NOIEMBRIE 2016

Mobila Simex a dat startul celei mai importante campanii de REDUCERI la mobilierul din lemn masiv produs in fabricile noastre de mobila din Ardeal: SIMEX BLACK FRIDAY 2016!

Pana pe 28 Noiembrie 2016, inclusiv, puteti achizitiona modelul mult dorit de sufragerie, dormitor, cabinet, hol, set TV plasma, bar si nu numai, din paleta de mobilier Simex, disponibila pe site-ul: www.mobilasimex.ro, beneficiind de 15% REDUCERE. Va informam ca discount-ul se aplica atat la garnitura completa, cat si la produsele achizitionate individual: mese extensibile, scaune, canapele, fotolii, paturi, dulapuri, noptiere, bufete – diverse modele etc.

 

  • Sufrageria Cristina – Mobila Simex

 

Alegand calitatea foarte buna si eleganta recunoscuta a mobilierului produs in fabricile de mobila Simex din Ardeal, va veti bucura de un decor cu adevarat unic, care exulta prin parfumul aparte al esentelor nobile de lemn masiv si design-ul personalizat de catre specialistii nostri in creatie cu motive sculptate manual si intarsie decorativa fin aplicata.


 

Daca sunteti in cautarea unei masute de cafea, a unei biblioteci, a unei mese de birou, a unui pat ori a unei canapele si nu numai, atunci va invitam sa profitati de campania Simex Black Friday 2016, care va aduce cele mai semnificative reduceri (15% discount), la portofoliul nostru de mobilier din lemn masiv.

  • Dormitor Yana – Mobila Simex


 

Toate colectiile Mobila Simex sunt realizate la cele mai inalte standarde tehnice si estetice, in fabricile proprii din Ardeal, si se remarca prin design-ul deosebit de elegant, ce reactualizeaza stilul clasic, specialistii Simex propunand, cu fiecare dormitor, sufragerie, hol sau cabinet fabricate, linii si forme atent lucrate, ce se combina armonios cu eleganta si trainicia lemnului masiv, conturand, astfel, un ambient de o reala pretiozitate estetica.


 

Astfel, va dam intalnire in magazinele Simex din Bucuresti (Soseaua Pipera, Nr. 46G, Sector 2, Bucuresti) sau din tara: Sibiu, Galati, Constanta, Oradea si Arad, sa descoperiti sute de produse disponibile la cele mai avantajoase preturi si carora le aplicam reduceri substantiale in aceasta perioada.

  • Plasma Poesis – Mobila Simex


 

Datorita faptului ca suntem producatori de mobila, in magazinele noastre beneficiati de cel mai bun raport calitate – pret, precum si de posibilitatea de a modifica piesele de mobilier la dimensiunile solicitate de client si pe finisajul dorit de acesta, din mostrarele noastre de lemn, dar si de a alege tapiteria scaunelor, fotoliilor si canapelelor dintr-o ampla paleta de modele din piele naturala de bovina, goblen, catifea sau stofa, iar transportul si montajul – din partea Simex.

  • Hol Venetia Lux – Mobila Simex

 

Va invitam sa consultati oferta completa Mobila Simex de Black Friday, dar si intreg portofoliul nostru de mobilier, vizitand site-ul : www.mobilasimex.ro!

Mobila din lemn masiv

La Simex ai parte de o gama diversa de mobila si mobilier.Daca doriti un decor de lux, elegant, o colectie de mobilier de arta, clasica, o piesa modelata in lemn masiv? Parcurgeti catalogul nostru de mobila online si veti descoperi sute de articole de mobila si decoratiuni la preturi avantajoase.
Producem mobila dormitor, birou, hotel, sufragerie, bucatarie, birou, canapele, mese, baruri din cele mai luxoase colectii din mobila lemn precum cleopatra lux, cristina, venetia, afrodita, flora, firenze, elysee. Poti comanda mobila online sau direct in magazinele noastre.

Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex Simex